Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині за педофілію до 11,5 років ув'язнення засуджено громадянина Швейцарії
 
2-05-2010, 12:36  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки

На Житомирщині за педофілію до 11,5 років ув'язнення засуджено громадянина Швейцарії

 
Зловмисник був затриманий 31 грудня 2006 року працівниками міліції в одному з населених пунктів Житомирського району. Ним виявився 58-річний громадянин Швейцарії, якого міліція обґрунтовано підозрює у розбещенні неповнолітніх.
'На

Мова йшла, зокрема, про скоєння злочину, передбаченого ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) і ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального Кодексу України.

Тоді ж у підозрюваного вилучили 2 фотоапарати, в яких були зафіксовані факти розбещення підлітків.
'На

У цілому, в матеріалах судової справи фігурують 12 постраждалих дітей.

Всі ці роки проводилося розслідування справи, і тільки в листопаді минулого року Житомирський районний суд виніс вирок – позбавити зловмисника волі на 11,5 років, який швейцарець намагався оскаржити в Апеляційному суді Житомирської області.
'На

Встановлено, що громадянин Швейцарії прибув в Україну на початку грудня 2006 року за туристичною візою, і проживав у Житомирі.

Іноземець знайомився з дітьми у віці від 9 до 13 років переважно в громадських місцях, пригощав їх спиртним, після чого за гроші розбещував і знімав порнофільми.

'На

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!