Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У міському парку Бердичева пройшов концерт Перемоги
 
11-05-2010, 16:11  Культура / Суспільство / Влада / ФОТОрепортажі / Відпочинок

У міському парку Бердичева пройшов концерт Перемоги

 
На імпровізованій сцені Парку культури та відпочинку для глядачів спочатку виступили юні таланти міського клубу «Юність», які викликали багато позитивних емоцій у присутніх на святі гостей.
'У

Після молодих виконавців свою творчість представили більш досвідчені артисти Палацу культури ім. Шабельника, які виконали ряд прекрасних пісень на військову тематику.
'У

Заключною частиною концерту стали виступи більш юних виконавців із творчого колективу Палацу культури Рози Маркарян та Інни Морозової, які своїми енергійними піснями буквально «запалили» присутніх, причому багато хто з глядачів навіть почали танцювати під їхні пісні.
'У

Але, на жаль, все хороше колись закінчується. Так непомітно підійшов до кінця святковий концерт у парку культури і відпочинку. І хоча глядачі ще довго не хотіли розходитися, вимагаючи «продовження банкету», втомлені протягом дня артисти вже не змогли продовжити виступи, викликавши розчарування у більшості з присутніх, які все ж таки хотіли продовжити веселощі.
'У

Але, незважаючи на це, свято мешканцям та гостя міста дуже сподобалося і вони із задоволенням будуть чекати від організаторів наступного концерту.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!