Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Головний міліціонер Житомирської області просить допомоги
 
14-05-2010, 11:25  Культура / Суспільство / Кримінал / Влада / Випадки / Відпочинок / Медицина

Головний міліціонер Житомирської області просить допомоги

 
Начальник управління МВС України в Житомирській області Юрій Івакін звернувся до жителів Житомирської області за допомогою в боротьбі з наркоманією.
'Головний

«Однією з найбільш актуальних не тільки для Житомирщини, але й держави в цілому, є проблема наркоманії. Її поширення з кожним днем зростає і набуває просто загрозливих масштабів для майбутнього суспільства, залучаючи в свої мережі, переважно, підлітків та молодь», - йдеться в тексті звернення.

Головний міліціонер житомирський визнає, що зусиллями тільки однієї міліції проблему наркозлочинності не подолати, тому Юрій Володимирович спробував звернутися до всіх жителів області, сподіваючись на допомогу.

«Якщо у вашому дворі, під'їзді, майданчику біля будинку, час від часу ви помічаєте шприци сумнівного походження, якщо вам відомі інші факти, пов'язані з незаконним використанням, поширенням або продажем наркотичних засобів у навчальних і розважальних закладах, медичних установах, громадських місцях повідомте про це в міліцію за номерами телефону довіри (0412) 40-71-28 або 102. Конфіденційність інформації гарантується».
'Головний

Івакін запевняє, що перевірка по кожному з вказаних людьми фактів буде знаходитися під його особистим контролем.

Прес-служба УМВС

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!