Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині спалили будинок пенсіонерки, котра дала притулок 18 бродячим собакам та кішкам
 
15-05-2010, 19:11  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок

На Житомирщині спалили будинок пенсіонерки, котра дала притулок 18 бродячим собакам та кішкам

 
Віолета Григорівна не бачить на праве око, погано ходить, пересувається на ходунках, погано чує. Через хворобу вона була змушена поміняти однокімнатну квартиру з усіма зручностями на Старому бульварі на проживання в більш спокійному районі по вулиці 1-го Травня.
'На

Там, де вона проживає зараз, немає ніяких зручностей для проживання. Газ, воду, світло давно відключили за несплату, оскільки всі її гроші йшли на тварин. Спала вона на шафі, оскільки там тепліше, ніж внизу. Соціальні служби Житомирської мерії пропонували жінці однокімнатну квартиру з усіма зручностями, але вона не може туди переїхати з-за своїх «дітей».
'На

Зараз пенсіонерка проживає в приватному будинку і крім її квартири там знаходиться ще кілька квартир. Протистояння з сусідкою Наталією Демченко (прізвище змінено) почалося ще в 2006 році з-за шматка городу. У 2006 році Віолетта Харченко стала жертвою жорстокого нападу. Її побили і намагалися задушити. Постраждала впевнена, що це зробила таж її сусідка.
'На

Коли Віолетта Григорівна прийшла до тями, то побачила, що на її шиї туго зав'язано хустку, а двері зачинені зсередини. Виглядало все так, ніби вона сама таке з собою зробила. Після госпіталізації у пенсіонерки лікарі виявили поламані ребра, перелом ноги і струс головного мозку.
'На

У ніч з 2 на 3 травня 2010 року, близько півночі, будинок Віолетти Григорівни підпалили. У підпалі жінка також звинувачує сусідку.

В результаті пожежі згоріли стіни, дах, шафа, майже всі речі. Коли бабуся почала горіти, на щастя її побачив сусід, вибивши вікно, він витягнув бабусю з полум'я. Але жінка кинулася рятувати своїх звірів. Це ледь не коштувало їй життя.
'На

Коли пожежу загасили – була друга спроба підпалу. Сталося це десь о 4 годині ранку. Другий раз пожежні їхати на виклик не хотіли, тому гасили пожежу сусіди.
'На

« - Краще я здохну, аніж загине хтось із моїх звірів» - каже жінка.

Усі звірі залишилися живі. Зараз, поки відновлюється її квартира, Віолетта Григорівна живе у сусідки Галини Павлюк. Крапку в цій історії поставлять правоохоронні органи.

'На

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!