Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирянка прикувала себе ланцюгом до воріт прокуратури
 
17-05-2010, 12:51  Культура / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки

Житомирянка прикувала себе ланцюгом до воріт прокуратури

 
Як повідомлялось раніше, Тетяна Барановська, після проведеного дільничним міліціонером незаконного обшуку, недорахувалася в будинку великої суми грошей.

Спроби подати заяву зазнали невдачі. Спочатку Тетяні просто відмовляли і всіляко залякували, потім, прийнявши таки заяву, під різними приводами закривали справу «за відсутністю складу злочину».
'Житомирянка

Через суд жінка добивалася відновлення справи, але майже відразу ж слідчі виносили нову постанову про закриття.

Сьогодні, 17 травня, жінка пішла на радикальний крок – прикувала себе ланцюгом до воріт прокуратури.

«- Або прокуратура перестане покривати злочин міліції, або я тут так і здохну під воротами», - заявила Тетяна.

До житомирянки вийшов заступник прокурора області Володимир Кобернюк, який запропонував «пройти в кабінет та розібратися», але жінка відмовилася.
'Житомирянка

«- Я рік вже сюди ходжу «розбираюсь», а Ваш співробітник сказав, щоб я тут більше не з'являлася!» - відповіла житомирянка.

Коментуючи для журналістів, що відбувається, заступник прокурора області Володимир Кобернюк сказав, що «слідство буде розбиратися зі справою Тетяни Барановської».

«- Я не можу стверджувати, що заява Тетяни Барановської – неправда. Але ось так сходу звинуватити дільничного інспектора теж не можна, - сказав Кобернюк. - Все має бути зроблено за законом. Зараз принесуть справу і ми буде її вивчати».
'Житомирянка

З'ясувалося, що претензії до правоохоронних органів є не тільки у Тетяни Барановської. Буквально за годину до неї приєдналися «брати по нещастю» - чоловік, сина якого на пішохідному переході збив син одного з чиновників, а прокуратура «зам’яла» справу та жінка, сина якої міліціонери по-звірячому забили до смерті, а слідство вже вісім років «тупцює на місці».

Вадим Павлюк, Діана Мінаєва
За матеріалами газети "20 хвилин"

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!