Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інцидент на зупинці в нічному Бердичеві
 
24-05-2010, 14:01  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок

Інцидент на зупинці в нічному Бердичеві

 
Кримінальна хроніка міста Бердичева в суботу ледь не поповнилася черговою пригодою. Близько 23:30 двоє дівчат сиділи на зупинці Дитячого світу, і чекали викликане таксі. Раптово до них підійшли двоє хлопців, що проходили повз, які явно були під впливом чималої дози алкоголю.
'Інцидент

Ці Бердичівські «мачо» були налаштовані дуже велелюбно і запропонували дівчатам провести залишок ночі разом, на що отримали тверду, але ввічливу відмову. Не зрозумівши причин відмови, джентльмени не на жарт образилися, і почали проявляти зайву агресивність, підвищуючи голос до крику. У хід пішла навіть ненормативна лексика. Один з хлопців, помітивши на руці дівчини золоте кільце, категорично заявив їй, що додому вона з ним не дійде.

Після цих слів юнаки відійшли в бік, але з самотньо сидячих на зупинці дівчат очей не спускали. Відібрати цінності ним серйозно заважав цілодобовий магазинчик, розташований на зупинці. П'яні «Ромео» просто боялися, що на шум боротьби відреагують продавці, які можуть викликати міліцію. І просто чекали, поки дівчата залишать зупинку і підуть додому.
'Інцидент

Ситуація загострювалася, а таксі як на зло все не було. На щастя для дівчат, повз проходив їхній знайомий хлопець, який і погодився почекати разом з дівчатами таксі. Під два недобрих погляди він посадив дівчат у прибулу машину, після чого хулігани розвернулися і пішли на пошуки нових пригод.

Можна сказати, що цим дівчатам пощастило. Якщо б вони знаходилися в менш людному місці без магазину по сусідству, все могло закінчитися набагато гірше.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!