Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чиновники Житомирщини наживалися на пенсіонерах
 
25-05-2010, 08:57  Культура / Суспільство / Політика / Кримінал / Влада / Випадки / Господарство / Економіка

Чиновники Житомирщини наживалися на пенсіонерах

 
У Житомирській області порушено кримінальну справу проти двох посадових осіб Пенсійного фонду, які підробили документи для незаконної виплати чоловікові 82 тис. грн. пенсії.
'Чиновники

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Житомирської області з посиланням на першого заступника прокурора області Анатолія Чумаченка.

За його словами, справу порушено за результатами перевірки, яку провело відомство. Виявлено, що службовці в червні 2006 року склали і видали завідомо неправдивий протокол з питання призначення пенсії за віком на пільгових умовах одного з мешканців Радомишля, після чого йому необґрунтовано нарахували та виплатили з Пенсійного фонду 82 тис. грн.

Кримінальна справа відносно посадових осіб порушено згідно а ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України. Ведеться досудове слідство.
'Чиновники

А. Чумаченко також зазначив, що в цілому по Житомирській області заборгованість підприємств перед Пенсійним фондом збільшилася з початку цього року майже у всіх містах і районах регіону в цілому на 7 млн. грн. і досягла майже 100 млн. грн.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!