Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Громадські працівники Бердичева подарували дітям усмішку
 
3-06-2010, 23:41  Культура / Суспільство / Випадки / Відпочинок / Погода / Свято

Громадські працівники Бердичева подарували дітям усмішку

 
Крім того, з присутніх в залі дітей була вибрана суддівська колегія, в обов'язки якої входило ставити оцінки майстерності аніматорів за їхні виступи та придумані конкурси.
'Громадські

За підсумками кращими виявилися всі сім аніматорів, так як маленькі судді поставили «5» абсолютно кожному казковому персонажу, який виступав на сцені.

У них всіх було цікаве привітання й пустотливі, веселі конкурси, які дуже сподобалися дітям.

За словами організаторів, акція «Подаруй дитині посмішку» проходить у місті Бердичеві вже п'ятий рік поспіль, і її мета – збір коштів на потреби дітей.
'Громадські

У цьому році їх метою є придбання обладнання для коректування зору, яке буде встановлено в одному з дитячих садків міста, де вже є спеціальна група для дітей з вадами зору.

А святковий захід у школі № 5 має не тільки принести радість дітям, але й привернути увагу громадськості (і особливо спонсорів) до надання посильної допомоги у вирішенні існуючої проблеми.
'Громадські

Мі сподіваємося, що багато жителів міста відгукнуться на заклики громадських організацій «Фенікс» і «Воскресіння», адже для кожного з нас небайдуже дитяче здоров'я.

Адже закупівля нового медичного обладнання дасть можливість маленьким мешканцям міста побачити цей світ у всій його красі, без лінз і оправ.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!