Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 19-20 червня на Житомирщині відбудеться пісенний конкурс "Зорецвіт".
 
17-06-2010, 13:40  Культура / Суспільство

19-20 червня на Житомирщині відбудеться пісенний конкурс "Зорецвіт".

 

19-20 червня на Житомирщині відбудеться пісенний конкурс "Зорецвіт".


19-20 червня в славному мальовничому селі Мар'янівка на Житомирщині відбудеться Всеукраїнський дитячий пісенний фестиваль-конкурс "Зорецвіт", учасниками якого стануть 120 переможців 22-х обласних відбіркових турів.

19-20 червня на Житомирщині  відбудеться пісенний конкурс "Зорецвіт".


Найголовніше завдання Всеукраїнського дитячого пісенного фестивалю "Зорецвіт" - знайти дитячий талант саме в глибинці, там, де дитина має обмежені можливості розвивати співочий дар і здібності до української пісні.


Протягом останніх трьох місяців команда організаторів конкурсу "Зорецвіт" подорожувала населеними пунктами України з метою почути голоси талановитих дітей, щоб надалі відзначити їх, присвоїти звання "кращих серед кращих", і надати унікальну можливість розвиватися їх вокальному потенціалу. А якщо зазирнути глибше, то перш, збагатити українську пісенну творчість і культуру, закласти фундамент збереженню національних традицій і збагачення популярною і фольклорної пісні.


'19-20


Майже 10 000 молодих виконавців у віці від 7 до 17 років продемонстрували свої таланти та акторські здібності. Але головне, що вони довели на ділі, що ненька Україна може пишатися своїми дітьми, а розмови про співучу і мелодійну націю - не просто розмови, а чиста правда.


На Співочому полі Мар'янівки зростають пухнасті сосни, а зі сцени, розташованої на березі чистого, як сльоза, озера, лунають переливами у високості синього неба дитячі голоси. Вони, як дзвіночки, розносять всюди українську пісню. У цьому році її почують більше 1 000 гостей фестивалю, які приїдуть з різних регіонів країни.

Підтримати майбутніх зірок прибудуть і фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин і відомий продюсер Едуард Клім.


Вокальний конкурс під відкритим небом подарує путівку в зоряне майбутнє дев'ятнадцяти переможцям - всі вони отримають грошові премії та можливість удосконалити свою вокальну майстерність завдяки урокам професійних співаків, зокрема, однієї з провідних американських сопрано Джойс Гайер, яка презентувала свій талант протягом 16 сезонів поспіль в легендарному Метрополітен Опера Нью-Йорка. Майстерність співучої діви відзначає весь світ, зокрема Америка і Європа. Її виступи були домінантою Карнегі Хол, Уайл Хол, Авери Фішер Холл у музичному супроводі не менш відомих акомпаніаторів Джеймса Левіна, сера Коліна Девіса і Вольфганга Саваліша. На початку липня Джойс Гайер перебуватиме в Україні і дасть уроки професійного вокалу переможцям "Зорецвіту".


Час, проведений на "Зорецвіті", звільняє від фальшивої суєти, насичує розум і душу світлом, енергією красою і гармонією, і тільки переймання і емоційні сплески, пісні з вуст конкурсантів зважаться приємним вітром порушити цей спокій.


Організатори фестивалю готують спеціальну церемонію зустрічі кожної делегації. Протягом двох днів фестивальна сцена не буде залишатися порожньою. Крім конкурсної частини, передбачені виступи колективів та окремих виконавців з України, відбудеться товариська зустріч КВН на Кубок народного депутата України Павла Жебрівського. А гала-концерт зачарує співом заслужених артистів України Павла Мрежука та Юрія Градовського, оперного українського співака Дмитра Федорова, а також учасників телепроекту "Шанс" Олександра Воєвуцького і Валентини Паравяна.

'19-20


Пісенний фестиваль "Зорецвіт" проходить під постійним патронатом народного депутата України, лідера партії "Українська платформа" Павла Жебрівського.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!