Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Серед житомирської молоді набирає популярність танець «Тектонік».
 
7-07-2010, 14:31  Культура

Серед житомирської молоді набирає популярність танець «Тектонік».

 
Серед житомирської молоді набирає популярність танець «Тектонік».


Серед житомирської молоді набирає популярність танець «Тектонік».



У Житомирі, з величезною швидкістю, набирає обертів популярність танцювального руху «Tecktonik», або українською «Тектонік».

Для тих, хто не знає, що ж таке цей самий тектонік і з чим його їдять пояснюємо: тектонік - це молода танцювальна культура, що прийшла до нас з Франції, і до теперішнього моменту нестримними темпами набирає популярність в Житомирі і в усьому світі.

Вперше, про нього стало відомо завдяки популярній мережі «youtube», де і з'явилися відеоролики французьких танцюристів, зацікавивших тоді собою весь танцювальний світ.

Типовий зовнішній вигляд житомирських танцюристів Тектоніка - звужені джинси, брюки, обтягуюча коротка футболка з яким-небудь малюнком, кеди. Музика танцюючих тектонік - це електрохаус.

Все більше й більше молоді втягується в цей вид танцю. Адже всього пів року тому в Житомирі про тектонік ніхто особливо нічого й не знав.

Вже зараз в Житомирі відкрилися перші школи з навчання тектоніку, і почали утворюватися «тектонічні» колективи. Відзначимо, що захоплюються тектонікою не тільки хлопці, але і дівчата. Вони нарівні з хлопцями беруть участь у батлах, не поступаючись їм у майстерності.

- Існує міф, що навчитися танцювати тектонік досить просто - розповів один з танцюристів Дмитро - подумаєш, руками махати, вивчив базові рухи і ти вже король вечірок. Але це не так. По-перше, вивчені нашвидкоруч рухи не будуть перший час мати вигляду. Однак якщо ви вже займалися до цього танцями, то розучити тектонік буде набагато простіше. Тим же, хто просто танцює в клубах, побачив з боку новий цікавий танець і теж захотів цьому навчитися, слід наполегливо займатися. З часом повинна з'явитися пластика, а разом з нею і почуття ритму. Чим довше ви тренуєте один і той же рух або зв'язку, тим красивіше воно виглядає, і тим легше ви його виконуєте. При цьому тіло розвивається, і нові елементи даються все легше і легше ».


ДОВІДКА: Тектонік (tecktonik) це новий танцювальний рух XXI століття, що містить в собі елементи електро, хіп-хопу, локкінга, поппінга і техно.

Навчитися танцювати в стилі Tecktonik - Electro Dance можна володіючи терпінням і з'єднанням з Інтернетом: у мережі постійно з'являються нові відео уроки від професіоналів і любителів. Як правило, більшість відео уроків по Tecktonik містять 3 головних мінуси: одноманітність і незрозумілість, а також навчання зв'язкам.

Танцювати тектонік - не значить повторювати зв'язки, дані на відео або викладачем. Як і в будь-яких танцювальних напрямках - учень повинен, насамперед, навчитися рухатися правильно: танцювати всім тілом і бути пластичним. Складання і розучування зв'язок при цьому має другорядне значення - зазвичай вони використовуються для командних виступів і розширення танцювальної бази. Крім того, володіння базовими рухами і поняттями про улюблений танцювальний стиль допомагає імпровізувати - довільно створювати власні зв'язки і танцювати в ритм музики.

За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!