Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » День святого Валентина :)
 
Голосування   День святого Валентина
 
Чи святкуєте ви день святого Валентин?
Всього проголосувало: 16

 
13-02-2010, 23:00  Свято

День святого Валентина :)

 
'День

День святого Валентина завоював величезну популярність серед закоханих різного віку, національностей, віросповідання в усьому світі. Валентинів день бере своє коріння в давньоримської язичницької традиції, веде нас до драматичних подій життя легендарного єпископа Валентина і поступово набирає національного колориту в різних країнах, не втративши при цьому свого романтичного звучання.

Традиційно у Валентинів день прийнято обмінюватися привітаннями, зізнаннями, подарунками та просто світлими і радісними емоціями! Американці дарують своїм нареченим дорогі марципани. Англійці вітають навіть своїх домашніх вихованців (собак та коней) барвистими валентинками. Чоловіки Японії отримують подарунки від жінок, при чому в основному з шоколаду. Тут дуже популярний конкурс на найгучнішу валентинку. Галантні французи воліють дарувати коштовності. У Данії модно відправляти у подарунок засушені білі квіти. В Італії цей день називають ще й солодким, тому що основним подарунком виступають шедеври кондитерського мистецтва. У Фінляндії не тільки улюблені отримують серцеві подарунки, а й матері відзначають своє свято. І тільки в Саудівській Аравії заборонено святкування Дня всіх закоханих під загрозою непомірних адміністративних штрафів.
'День

В день святого Валентина можна дізнатися ім'я коханої людини, діставши відповідний листочок з написом із глечика, в який кілька юнаків та дівчат такі листочки поклали, а можна запитати у першого зустрічного. Тільки 14 лютого дівчина може попросити руки коханого, а в разі відмови отримати від нього в подарунок шовкову сукню. У деяких країнах дівчина, яка прийняла в подарунок предмет гардеробу від чоловіка, негласно дає йому згоду на вступ з ним у шлюб. Незаміжня жінка, що побачила в День святого Валентина вільшанку, стане дружиною моряка. Горобець обіцяє щастя в шлюбі з бідною людиною. Чоловіком дівчини стане мільйонер, якщо перед її очима здасться щиглик.
День святого Валентина :)

День всіх закоханих ідеальний для пропозиції руки і серця, а молодятам він обіцяє міцний щасливий союз під заступництвом святого Валентина.

І дуже важливо в цей день не упустити можливості сказати найніжніші, теплі, бажані слова своїм близьким і коханим людям, відкрити своє серце назустріч людині з ваших мрій і подарувати світу маленьку частинку своєї безмежної любові!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!