Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Флеш-моб. Голі люди бігали по Житомиру.
 
12-07-2010, 21:52  Культура

Флеш-моб. Голі люди бігали по Житомиру.

 
Десятки молодих людей біжать голяка по центральних Житомирських вулицях. Таке видовище постало поглядам житомирян ввечері, в неділю, 11 липня.


'Флеш-моб.



Саме тоді в місті пройшов флеш-моб, під час якого близько двох десятків молодих людей, практично «у чому мати народила», пробігли по центру міста - від Будинку правосуддя, через В. Бердичівську та Михайлівську, по Київській і знову до Будинку правосуддя.

'Флеш-моб.



Сергій Горбань, організатор акції, вважає, що житомиряни мають вести себе більш розкуто і вільно. Показуючи приклад, молоді люди пробігли по місту одягненими вельми умовно.

- Ми хотіли трішки розбурхати Житомир, - розповів Сергій. - Щоб життя в місті стала активніше, та й ми весело провели час.

Учасників для проведення такої акції Сергій знайшов з допомогою Інтернету, створивши групу «Вконтакте».

'Флеш-моб.



- Я запросив друзів, а вони своїх, і так далі. Одяг знімали у сквері за Будинком правосуддя. Бігли не поспішаючи. Десь зупинялися і фотографувалися. Нам вдалося навіть повз наряд «Беркута» проскочити. Вони проводили нас поглядом, напевно, просто не зрозуміли, що відбувається.

Перехожі на бігунів реагували по-різному. Хтось неодмінно дивився вслід, хтось висловлював невдоволення, але були й привітальні вигуки «Молодці! Круто! ». А на зупинці біля «Час поїсті» хлопця, що біжить в авангарді групи намагався зловити якийсь дідусь. Перемогла молодість, і хлопець благополучно пішов від переслідувача. Під кінець самі відчайдушні викупалися у фонтані, після чого група благополучно повернулася у сквер одягатися.

'Флеш-моб.



Поділившись один з одним враженнями, молоді люди розійшлися по домівках.

- Це не перша наша акція, - розповів Сергій Горбань. - І не остання. Думаю, цього літа ми ще здивуємо житомирян і повеселимося з друзями.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!