Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі набирають популярність креативні і незвичайні весілля
 
18-09-2011, 21:00  Культура

У Житомирі набирають популярність креативні і незвичайні весілля

 
Останнім часом, в Житомирі, все більшої популярності набирають неординарні, яскраві і незвичайні весілля.

'У


Ви ще мрієте про довгий білий лімузин, який провезе вас по центральних вулицях міста? Це вчорашній, якщо не позавчорашній день.

Прикладом тому стали два сьогоднішні весілля, помічені кореспондентом «Журналу Житомира».

Перше весілля представляло собою групу друзів, які танцювали, співали і грали на музичних інструментах, включаючи молодят. Вся компанія одягнена в українські національні костюми, верхи на дерев'яному возі, який в свою чергу був піднятий на евакуатор.

З піснями і танцями, під музику і крики вони промчали по центральній вулиці Київській і зупинилися біля ТРЦ «Глобал UA».

Радіючи і танцюючи, під звуки баяна, бубна і сопілок, молодята з гостями увійшли в приміщення торгово-розважального комплексу. При цьому, вони пригощали відвідувачів центру які зустрілися їм по дорозі чаркою горілки і хлібом з салом.

Люди були в шоці і подиві, але щиро посміхалися і не відмовлялися від частувань. А режисирував весілля самий відомий театральний режисер міста Житомира Петро Авраменко.

У цей же день, інша пара молодят святкувала своє весілля не менш весело і незвично. Молодята разом зі свідками, сватами та гостями каталися по Житомиру не на білому лімузині, а на ретро-трамваї. І судячи з їх щасливих сяючих посмішок їм було також радісно, як і попередній компанії.

Варто відзначити, що в Житомирі стали популярні замовлення незвичайних весільних кортежів. Не так давно, одна з житомирських пар їхала на кортежі з ретро автомобілів. Всі старі Волги білого кольору.

Хто знає, може після цього і вам захочеться чогось дивовижного, і ви промчитеся з шумом-гамом по вулиці Київській наприклад на БТР.

Сергій Харчук
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!