Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрився 66 театральний сезон
 
12-10-2009, 17:19  Культура

У Житомирі відкрився 66 театральний сезон

 
'У

У Житомирському обласному музично-драматичному театрі відкритий 66 театральний сезон. Глядачі побачать нову і незвичайну концертну програму. Це номери, що театралізуються, в яких задіяні не лише актори музично-драматичного театру. Можливість зіграти на великій сцені отримали і інші театральні колективи міста. Зокрема студентський театр музучилища, молодіжний театр «Гелікон» училища культури і мистецтв, Польський театр імені Юзефа Крашевського, театр малих форм «Єврейський бульвар», а також колективи зразкової школи хореографічного мистецтва «Сонечко», зразковій театральній хореографічній студії «Світлякові» загальноосвітньої школи № 27, шоу-театру «Клем». На свято запрошені і гості з міста Бердичева - актори зразкового театру пісні «Крапля» і театру мініатюр Центру позашкільної освіти, - повідомляє «Жітомірська хвиля».

Ідея створення такої незвичайної програми належить дирекції облмуздрамтеатра. А привід для цього криється в історії - рівно 200 років тому, в жовтні 1809, в Житомирі відкрився перший міський театр.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!