Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині не вистачає нових підручників
 
14-10-2009, 18:34  Культура

На Житомирщині не вистачає нових підручників

 
'На

Учні других та третіх класів шкіл Новоград-Волинського району змушені вчитися за старими підручниками. Про це повідомляє офіційний сайт райдержадміністрації. За розміщеною на ньому інформацією, стовідсотково в районі підручниками забезпечені учні перших, шостих, сьомих та восьмих класів. Дев’ятикласники мають лише третину необхідних навчальних посібників. Аби максимально забезпечити учнів, між школами щорічно здійснюється перерозподіл підручників. Для того, щоб всі школи могли взяти участь в цьому перерозподілі, район щорічно замовляє підручники одного автора з кожного предмету, проте отримує – кількох авторів. Відповідно, це викликає труднощі не лише у розподілі, але й у перерозподілі навчальних книг, йдеться в повідомленні.
Для довідки: в районі функціонує 59-ть загальноосвітніх шкіл. З них – 23 школи І-ІІІ ступенів, 26 - І-ІІ та 10 початкових шкіл. Всього в них навчається майже 5-ть з половиною тисяч учнів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!