Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі переможці параду колясок отримали приз від Геннадія Зубка.
 
13-09-2010, 16:59  Культура

У Житомирі переможці параду колясок отримали приз від Геннадія Зубка.

 
Такого параду в Житомирі ще не було. Школа раннього дитячого виховання «Понарошку» зібрала малят з мамами на незвичайну ходу - «Парад колясок». Молоді матусі виявилися досить легкими на підйом і досить винахідливими.

У Житомирі переможці параду колясок отримали приз від Геннадія Зубка.



Парад зібрав більше тридцяти молодих сімейних пар. Їх головним завданням було продемонструвати коляску і свого малюка в незвичайному казково-святковому образі.

Впоралися всі «на ура»! Житомиряни побачили незабутню ходу гордих мам і веселих малюків. Наймолодшому з учасників було всього шість місяців. А сімейні пари пішли далі уяви організаторів і надали на суд журі ще і переобладнані велосипеди. Саме «Велосипедист-байкер» в повному шкіряному обмундируванні зайняв почесне ІІІ місце. Серед казкових колясок-звіряток; картинок, квіточок та іграшок перемогла Коляска «Весела бджола з квітами».

Бджілці незабаром знадобиться більш просторий «транспорт». Тому, головний приз - велика коляска-трансформер від спонсора параду Геннадія Зубка виявився до речі.

«Діти - це наше майбутнє. І майбутнє Житомира залежить від того, як ми будемо виховувати наших дітей. Тому, я бажаю аби в Житомирі народжувалися малюки. А батька виховували своїх дітей на позитивних емоціях. Таких емоціях, які всі ми отримали сьогодні на святковому «Параді колясок», - сказав лідер Житомирської обласної організації «Фронт Змін» Геннадій Зубко.

Молоді матусі у свою чергу народять ще діточок, тільки попросили, щоб держава подбала про них і підтримало належним чином.

«Нажаль, сьогодні до Верховної Ради внесено законопроект, згідно якого роки по догляду за дитиною НЕ входитимуть у загальний страховий стаж. Отже, виходить, мама-героїня, яка народила п'ять чи більше дітей може залишитися без пенсії ... Не можна допустити, аби такий закон було прийнято. Про це потрібно говорити й протистояти цьому », - повідомив Зубко і запевнив, що буде протистояти прийняттю подібних законопроектів, а в Житомирі на місцевому рівні, про молодих мам будуть піклуватися.

Прес-служба Житомирської обласної організації «Фронт Змін»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!