Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На відкриття нового шістдесят сьомого сезону Житомирського драмтеатру квитків вже не дістати
 
7-10-2010, 08:14  Культура

На відкриття нового шістдесят сьомого сезону Житомирського драмтеатру квитків вже не дістати

 
Новий сезон у Житомирському обласному музично-драматичному театрі відкриється виставою за п'єсою Антона Чехова.


'На


Як повідомили в касі драмтеатру, квитки на прем'єру вже повністю розпродані, що в останні роки є нормою. У Житомирі стало модно ходити в театр, а на прем'єрні вистави стало важко дістати квиток.

І, все ж таки, зважитися замахнутися на російську класику було не легко, зауважує режисер вистави і художній керівник театру Наталія Тимошкіна.

- Пересічні глядачі чомусь бояться класиків, зокрема, Чехова. Чомусь їм здається, що це дуже складно і навіть нудно. Але Чехов за своєю вдачею був дуже веселою людиною. Ми взяли в роботу два його твори «Ведмідь» і «Пропозиція» і об'єднали їх загальною назвою «А. Чехов про енто ...». Тобто вже в самій назві ми спробували використовувати сленг того часу, - говорить Наталія Тимошкіна.

За даними Афіші Житомира, першу прем'єрну виставу глядач зможе побачити вже 15 жовтня 2010 року.

У цілому в новому сезоні, за словами художнього керівника театру, буде 5 новинок. Одна з них, обов'язково, за п'єсою Івана Кочерги, ім'я якого носить Житомирський музично-драматичний театр і в 2011 році новою постановкою долучиться до святкування 130 річниці з дня народження відомого українського драматурга.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!