Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Євген Гришковець виступить у Житомирі з п'єсою «Як я з'їв собаку»
 
1-11-2010, 22:45  Культура

Євген Гришковець виступить у Житомирі з п'єсою «Як я з'їв собаку»

 
Популярний драматург і актор Євген Гришковець виступить 24 листопада в Житомирському облмуздрамтеатрі імені І. Кочерги.

Євген Гришковець виступить у Житомирі з п'єсою «Як я з'їв собаку»



Як стало відомо з достовірних джерел, монодрама «Як я з'їв собаку» розпочнеться о 19:00. Вартість квитків від 80 до 300 гривень.

Житомир стане першим з небагатьох українських міст, запланованих у розкладі Євгенія Гришковця.

У наше місто Гришковець приїде з Москви, а вже потім дасть три вистави в Києві. Далі - Дніпропетровськ, Донецьк, Маріуполь, Одеса. І знову - до Москви.

Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: 47-33-88

ДОВІДКА: Євген Гришковець - драматург і актор, який за рекордно короткий термін (близько 4-х років) перетворився з провінційного режисера на загального улюбленця, заласканного пресою, публікою і журі найпрестижніших премій. Лауреат "Антибукер", "Тріумфу", "Золотої маски", причому в різних номінаціях - як драматург, актор і режисер.

Монодраматургія - один з найскладніших видів мистецтв. Євген Гришковець став єдиним хто насмілився скористатися цим жанром. Він пише книги, ставить свої п'єси в театрі, на красиву музику групи «Бігуді» накладає свої міркування про життя. Одні його люблять, інші захоплюються, треті вважають, що він банальний, четверті і зовсім не вважають його творчість мистецтвом. Така різноманітність глядацьких почуттів та емоцій говорить лише про те, що у цієї людини, безсумнівно, є талант, який не залишає байдужим.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!