Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирському театрі прошел прем'єрний показ спектаклю "Диво святого Антонія"
 
19-10-2009, 15:12  Культура

У Житомирському театрі прошел прем'єрний показ спектаклю "Диво святого Антонія"

 
'У

Третій прем'єрний показ один з найбільш очікуваних спектаклів по п'єсі бельгійського драматурга Морісса Метерлінка «Диво святого Антонія" днями відбулася в Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. І. Коцюби. Дмитро Зіневіч актор (Св. Антоній): - Спектакль психологічно цікавий. Є над чим задуматися після перегляду. Аби його зрозуміти, не обов'язково читати "Диво святого Антонія", можна прочитати "Синя птиця" або "Сліпі" і ще деякі п'єси драматурга, і тоді ви краще зрозумієте Метерлінка, а саме те, що він хотів донести своєю п'єсою «Диво святого Антонія». Петро Авраменко, режисер-постановник: - Цей спектакль дуже цікавого і в той же час складного драматурга Моріса Метерлінка, п'єсу яку ми вирішили відтворити на сцені нашого театру. Що стосується самої постановки, було приємно працювати з колективом, з яким ми разом спробували зрозуміти і зануритися в світ Метерлінка. Я відразу взявся за роботу і запросив композитора Віталія Вишинського, який написав чудову музику за дуже короткий період. Вдячний диригентові Анатолію Сергєєву, який зі своїм оркестром театру зіграв цю музику. Прекрасну роботу виконала костюмер Маргарита Козак, яку знають далеко за межами Житомира і яка неодноразово дивувала своїми колекціями. Сьогодні на цій сцені вона підкреслила характер кожного героя. Ми чекаємо на наших спектаклях всіх глядачів, і думаю, той результат, який ми напрацювали репетиціями, ви побачите на сцені житомирського театру. Сподіваємося, що ви отримаєте багато задоволення і відкриєте щось нове у ваших душах і серцях. Текст і відео надані Олександром Голодецким


Я звичайно вибачаюся, але.......... по- перше - не "Диво святого Антонія", а "Чудо" -таке слово теж є в українській мові і має зовсім інше значення. по-друге не "Коцюби", а Кочерги. по- третє- Маргарита Козак не костюмер, а дизайнер, а це різні професії.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!