Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кличко стали «Кумирами року», а Лорак отримала «Соло»
 
27-03-2011, 23:22  Культура

Кличко стали «Кумирами року», а Лорак отримала «Соло»

 
У столиці пройшла церемонія «Людина року - 2010».
Брати Клички. Прийшли разом і удвох стали «Кумирами року».

Кличко стали «Кумирами року», а Лорак отримала «Соло»

Фото: А. Іскрицького

«Кіркорова, Меладзе і Ротару не буде», - розчаровано тягнули глядачі на церемонії «Людина року - 2010», не виявивши в програмках артистів (раніше заявлених). Втім, на ювілейній, 15-й, церемонії зоряних гостей і без того вистачало. Настільки, що на червоній доріжці знаменитості потрапляли в справжню пробку і чинно вистоювали один за одним на сходинках.

Височіли над іншими гостями брати Клички - до речі, на публічному заході Володимир і Віталій разом з'являються вкрай рідко.
Цього разу на «Людину року» заснували нову спеціальну премію під гучною назвою «Зоряне соло». І заходилися щедро її роздавати - скляну статуетку отримали Йосип Кобзон, Тамара Гвердцителі, Олександр Малінін, Максим Дунаєвський, Ігор Крутий. Останній, до речі, був не в дусі, і, заспівавши «Рідна мати моя», тут же поспішив виїхати. А нам Крутий сказав, що «людиною року» в Україні особисто він назвав би Ріната Ахметова.
Лорак. Животик приховувала під сукнею-балахоном.

Кличко стали «Кумирами року», а Лорак отримала «Соло»


Фото: А. Іскрицького

Співачка Ані Лорак, яка зараз на сьомому місяці вагітності, красувалася на височенних шпильках! «Народжувати буду точно в Україні», - заявила Лорак, а коли її чоловік Мурат спробував заперечити, напівжартома почала наполягати: «No Turkish!» («Не в Туреччині!"). До речі, громадянство у дитини співачки буде українське, а от ім'я, за словами Мурата, «європейське».

Зібралися на церемонії і політики - в залі ми помітили заступник глави АП Ганну Герман, депутатів Наталію Королівську, Ірину Бережну. А екс-голова ЦВК Сергій Ківалов навіть премію отримав - «Юрист року».
Тетяна Данилова
За матеріалами segodnya.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!