Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Що говорить про жінку її взуття
 
10-05-2011, 23:10  Культура

Що говорить про жінку її взуття

 
Як відомо, одяг, який вибирає людина, може багато розповісти оточуючим про її особистість - так само як і взуття


'Що



Психологи стверджують, що взуття відображає не тільки індивідуальні переваги в моді свого володаря, але і його статус, акуратність, увагу до деталей і безліч інших рис характеру.

Так, наприклад, шанувальниці туфель на шпильці - це, як правило, яскраві, неординарні жінки, які цінують увагу до своєї персони. Такі жінки можуть бути примхливими, але завжди домагаються того, чого хочуть - і до того ж винятково впевнені у власній привабливості і своїх силах.

Жінки, які вибирають балетки та інші моделі взуття на плоскій підошві, зазвичай доброзичливі і милі з оточуючими - в глибині душі вони до цих пір відчувають себе дітьми. Хоча зовні такі жінки виглядають відкритими, насправді вони вважають за краще тримати людей на відстані. Крім того, шанувальниці взуття на плоскій підошві зазвичай дуже добре розбираються в моді і люблять купувати новий одяг. А в очах чоловіків такі жінки виглядають крихкими, про них хочеться піклуватися.

Шанувальниці байкерського стилю - зазвичай стримані і трохи егоцентричні, які не довіряють оточуючим і віддають перевагу робити все самі. У той же час такі жінки - дуже розумні і досить чутливі, вони часто турбуються про свої стосунки з оточуючими людьми і щиро дивуються, коли стикаються з грубістю оточуючих.

Любительки Лофер і окфордів, настільки популярних в останні кілька сезонів в дизайнерських колекціях - це жінки, які воліють приховувати свої почуття. Вони знають, чого хочуть, і вміють досягати своєї мети, не зважаючи на думку оточуючих. Крім того, такі жінки часто дуже педантичні, тому з важкістю заводять нових друзів.

Взуття в спортивному стилі - ознака креативності та бажання спілкуватися у жінки: власниці спортивного взуття люблять подорожувати і ненавидять рутину, яка швидко набридає і змушує їх знаходитися на одному місці занадто довго. Таким жінкам необхідне оточення яке їх любить і поважає.

Взуття на платформі вибирають жінки упевнені в собі, які цінують владу, прямолінійні. Тим не менше, коли справа стосується прийняття рішень, вони, як правило, починають коливатися. У відносинах таким жінкам необхідні надійність і довіра.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!