Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українські артисти розповіли, чому підтримують Тимошенко.
 
22-09-2009, 01:16  Культура

Українські артисти розповіли, чому підтримують Тимошенко.

 
'Українські

Українські артисти естради - учасники Всеукраїнського туру З Україною в серці!, прибулі в Одесу одночасно з прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, заявили що головна ідея туру - об'єднання людей, незважаючи на їх політичні погляди.

Про це вони заявили на прес-конференції в Одесі.

"Політикам буває складно зібрати людей в залі, показати себе живцем. Людям легко зібратися поряд з артистами і почути політиків", - заявила українська співачка Наталія Могильовська.

"Раніше я займалася бізнесом і просуванням молодих людей. Тому мене зацікавив лідер, який мислить прогресивно і вирішила взяти участь у всеукраїнському турі З Україною в серці!", - сказала співачка, не приховуючи, що має на увазі Юлію Тимошенко.

У свою чергу, Влад Цветаєв заявив, що вирішив підтримати лідера БЮТ, оскільки хоче жити у вільній країні.

"Ми всі люди небідні, і можемо вибирати, що і як робити. Тому і підтримуємо того претендента в кандидати в Президенти, який нам самим подобається", - підкреслив артист.

Співачку Ганни Лорак до участі в акції подвігла, за її словами, сама ідея всеукраїнського туру артистів З Україною в серці!.

"І я як людина романтична, з люблячим серцем, не змогла залишитися осторонь", - заявила вона.
'Українські


"Не варто переоцінювати сил артистів в агітаційних турах політиків. Ми спілкуємося з людьми на нашій мові, і ми виступаємо перш за все для людей", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, 12 вересня на Майдане Незалежності стартував Всеукраїнський тур З Україною в серці.

'Українські

У музичному турі беруть участь: Руслана, Олександр Пономарев, Ганни Лорак, Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Наталія Могильовська, Ірина Білик, групи ТІК, ТНМК, Друга ріка, Mad Heads XL.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!