Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На день незалежності в Житомирі виберуть 2 королеви краси
 
10-08-2011, 22:13  Культура

На день незалежності в Житомирі виберуть 2 королеви краси

 
У рамках сучасного молодіжного фестивалю «Teen wave 2011» пройде регіональний конкурс «Королева Полісся 2011». Організатором виступає професійне модельне агентство Gloria Model Style.

«Цей конкурс є найсильнішим в області, оскільки він охоплює не тільки наше місто, а й інші регіони. А також тільки він визначає і нагороджує двох рівноправних королев: «Королева Полісся» та «Королева Дня Незалежності», - каже Віталія Розбицька, директор модельного агентства Gloria Model Style.

Окрім двох королев, виберуть ще I, II і III віце-міс. Але всупереч цьому інші п'ять учасників не залишаться без уваги, адже вони теж будуть нагороджені. Куратори цього конкурсу стверджують, що кожна з учасниць - професіонал своєї справи. І саме тому кожна з красунь має бути поміченою і осяяною спалахами фотокамер місцевих ЗМІ.

Головний приз для переможців конкурсу готує, але тримає поки під секретом, міський голова Володимир Дебой.

Конкурс традиційно складатиметься з п'яти виступів. Найгарячіші - дефіле в купальниках і постановка танцю. Організатори запевняють, що Ольга Тихончук, хореограф і керівник шоу-балету «Турдефес», готує разом з майбутніми Міс цікаво вражаючу танцювальну композицію.


Дата: 24 серпня 2011

Час: початок о 17:00

Місце проведення: літня естрада парку імені Ю. Г. Гагаріна
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!