Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дебой відкрив виставку фотографій «Житомир: новий погляд в історію»
 
9-09-2011, 14:44  Культура

Дебой відкрив виставку фотографій «Житомир: новий погляд в історію»

 
Дебой відкрив виставку фотографій «Житомир: новий погляд в історію»

Експозиція складає 46 робіт відомих житомирських фотохудожників. Всі фото розповідають про соціальні, політичні та спортивні досягнення Житомира.

У міській раді виставка буде розташована протягом трьох днів, потім фотографії перемістять в міські культурні центри.

Крім соціально-політичних мотивів, на фото зафіксовано спортивні змагання, бальні танці, відновлення історичних традицій тощо.

Одна фотографія розповідає про запуск нової електрички Житомир-Київ, яка за словами міського голови робить нас ближче не тільки до столиці, а й до Європи.

- Коли запустили електропоїзд, який сьогодні за півтори години доїжджає до Києва, то це зовсім інша якість, особливо в період, поки йде будівництво траси Київ - Житомир. Він дуже зручний, - каже Володимир Дебой.

На іншому фото новообраний міський голова Володимир Дебой вперше йде в міськвиконком.

Під час відкриття виставки керівник міста був вражений тим, наскільки влучно житомирські фотографи вміють фіксувати історичні моменти.

- Вони передають, що я дійсно бігу, хвилююся, на той, перший виконком, хвилююся, що йде сніг, дуже добре що його в цей момент відразу прибирають. Я бачу, з яким трепетом я підписую присягу, - ділиться своїми емоціями Дебой.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!