Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Стала відома ціна проїзду і розклад нової електрички Житомир-Київ
 
17-08-2011, 14:10  Суспільство

Стала відома ціна проїзду і розклад нової електрички Житомир-Київ

 
З 23 серпня 2011 починається щоденний рух нової електрички «Житомир-Київ-Житомир», - про це сьогодні повідомила адміністрація залізничного вокзалу.


Стала відома ціна проїзду і розклад нової електрички Житомир-Київ



Перед цим, у понеділок 22 серпня відбудеться офіційне відкриття маршруту за участю Прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Швидкий експрес підвищеного комфорту долатиме відстань між Житомиром і Києвом за півтори години, без зупинок.

Розклад руху електропоїзда:
862 Житомир - Київ:
Відправлення 6:17, прибуття 7:51. У дорозі 1год 34 хвилини. Зупинок немає. Щодня.

861 Київ - Житомир
Відправлення 18:04, прибуття 19:38. У дорозі 1 годину 34 хвилини. Зупинок немає. Щодня.
Ціна квитка складе - 24 гривні 85 копійок.

Купити квитки можна буде у внутрішніх касах вокзалу. Знижки для пільговиків призначені тільки для інвалідів 1 групи та ветеранів війни (по талонах). А студенти і пенсіонери на поїзді підвищеного комфорту зобов'язані платити повну ціну.

Варто зазначити, що маршрутки які курсують з Житомира до Києва, возять пасажирів за 35 грн.

Однак, житомирські залізничники сам поїзд ще не бачили, кажуть, його приженуть днями. Зараз на житомирському вокзалі проводиться щось схоже на генеральне прибирання. Усі працівники, призводять територію вокзалу в порядок.

Велика частина всіх конструкцій вже пофарбована, у тому числі освітлювальні вежі між шляхами, які не відомо в якому році фарбували в останній раз. Пофарбований навіть паркан парковки біля київського шляхопроводу, і різні механізми на шляхах.

Біля вокзалу з десяток жінок, жваво махаючи віниками, підмітають залишки піску над недавно викладеною тротуарною плиткою. Інші працівники фарбують конструкції перону. Кілька жінок миють вікна вокзалу, що також є рідкісним явищем.

Навіть на кіоску з хот-догами і чаєм, в пару метрах від приміських кас - міняють шиферне покриття. Пригнали спеціальний потяг, який вологим прибиранням чистить усе між шпалами.

За шляхопроводом електрики продовжують монтувати контактну мережу. Очевидно, до приїзду Миколи Азарова станція Житомир буде виблискувати.

Також повідомляємо, що з 21 серпня відновлює свій рух дизель-поїзд «Житомир-Фастів», з відправленням з Житомира в 7:38 і прибуттям до Фастова в 10:18 і «Фастів-Житомир», який вирушатиме з Фастова о 19: 36 і прибувати в Житомир в 22:12.


Сергій Харчук, «Журнал Житомира»
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!