Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі Польський театр імені Крашевського відкрив новий театральний сезон
 
29-11-2011, 22:52  Культура

У Житомирі Польський театр імені Крашевського відкрив новий театральний сезон

 
Прем'єрним показом вистави «Мораль пані Дульської» колектив Польського театру імені Крашевського відкрив свій 4 театральний сезон в Житомирі.

У Житомирі Польський театр імені Крашевського відкрив новий театральний сезон



Назва п'єси Габріели Запольської «Мораль пані Дульської» давно стала афоризмом, який вживають, коли мова йде про брехливу «мораль».

Написаний сто років тому і вперше показаний в Кракові, твір має щасливе сценічне життя. Його перекладали і ставили на словацькій, чеській, українській, російській, угорській, болгарській, румунській, іспанській, німецькій мовах.

«Актори не є професійними, але цю трагікомедію вони грають не гірше професіоналів, - вважає художній керівник і головний режисер Польського театру Микола Варфоломєєв, - Те, що я бачу на репетиціях - я вже на репетиціях сміюся. Тому що актори не мають штампів, яким навчають у спеціалізованих вузах, вони сприймають це так, як воно є в житті. І я думаю, що це буде шикарно ».


«Мораль пані Дульської» має музичний супровід, який спеціально написав молодий польський композитор Анжей Воячек.



Побачити результат спільної роботи колективу Польського театру можна в цю неділю, 4 грудня, в обласній філармонії о 19 годині.


Вхід на виставу, яка поставлена російською мовою, вільний.

За матеріалами «Житомирської Хвилі».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!