Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирський театр поставить 2 прем'єри у 2012 році
 
13-01-2012, 05:14  Культура

Житомирський театр поставить 2 прем'єри у 2012 році

 
Комерційний директор Житомирського державного музично-драматичного театру Ніна Рябенко розповіла журналістам, які прем'єри поставить театр в 2012 році.

'Житомирський


- Прем'єри ми плануємо, але боїмося наврочити. Це буде постановка п'єси Івана Франка «Украдене щастя», роботу, над якою ми починаємо, виходячи з канікул. І дуже хочемо закрити 68-й театральний сезон комедією Івана Карпенка-Карого «Мартин Боруля».

Над нею працюватиме режисер В'ячеслав Довженко, який і 67-й театральний сезон закривав своєю дипломною роботою - абсурдом комедії «Пікнік».

За словами Ніни Рябенко, режисер Петро Авраменко поки знаходиться у творчому пошуку. Його «Король Олень» і «Мауглі» Наталі Тимошкіної театр ймовірно повезе в Донецьк найближчим часом.

Це будуть гастролі у відповідь на відверту комедію «Ladies night. Тільки для жінок », яку донецький театр привозив у вересні 2011 року. Нагадаємо, житомирські дами прийняли постановку «на ура».

Також керівництво Житомирського театру веде переговори з декількома режисерами для постановки нової вистави на малій сцені.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!