Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На околицях Житомира мають намір відкрити кілька мініавтостанцій
 
26-01-2012, 14:38  Культура

На околицях Житомира мають намір відкрити кілька мініавтостанцій

 
На околицях Житомира, для розвантаження центру міста від автотранспорту, планують відкрити кілька мініавтостанцій.

'На



Як повідомили в Управлінні у зв'язках з громадськістю міської ради, це допоможе вирішити ряд питань і зробити більш ефективною роботу пасажирського транспорту, зменшивши при цьому дублювання автобусних маршрутів з тролейбусними та надання переваги у перевезенні пасажирів електротранспорту міста.

В даний час, в галузі транспорту міста Житомира, найбільш актуальним питанням є формування і затвердження маршрутної мережі міста.

- Для розвантаження центральної частини міста, управлінням активно проводиться робота по впровадженню будівництва мініавтостанцій при в'їзді до Житомира з Бердичівського, Новоград-Волинського, Чуднівського та Коростенського напрямків, - зазначив начальник управління транспорту і зв'язку міської ради Костянтин підпокривних.

Першу з таких автостанцій вже відкрито у вересні 2011 року на території ТРЦ "Глобал". Фактичне відкриття якої планується з 1 лютого поточного року.

Підпокривних також поінформував, що управлінням транспорту і зв'язку спільно з КП "ЖТТУ" і приватними перевізниками розглядається можливість облаштування зупинок міського авто-електротранспорту відповідними знаками із зазначенням назви зупинки, номерами маршрутів, інтервалу руху тролейбусів та автобусів.

Вирішення даного питання поліпшить обслуговування пасажирів, посилить контроль з дотримання водіями графіків руху протягом дня, особливо у вечірній час.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!