Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У райцентрі Житомирській області стиляги влаштували ретро-вечірку
 
22-02-2012, 14:33  Культура

У райцентрі Житомирській області стиляги влаштували ретро-вечірку

 
У райцентрі Малин Житомирської області відбулася ретро-вечірка стиляг.

У райцентрі Житомирській області стиляги влаштували ретро-вечірку



В одному з кафе Малина відбулася молодіжна музично-театралізована вечірка, присвячена популярній в 50-і роки ХХ століття молодіжної субкультури стиляг.

Участь у незвичайному дійстві брали 60 чоловік з Малина, Радомишля та Києва.

«Головною умовою участі у вечірці було пошиття старовинних костюмів, зачіски, раритетні речі тих років. Зал був прикрашений старовинними речами - шкіряними валізами, саксофоном, радіолою з пластинками тих років, популярними серед жінок в той час журналами «Радянська жінка» та інші », - розповіла журналістам організатор вечірки Лідія Ястремська.

Справжньою окрасою вечірки стиляг став виступ музичного колективу «Лимон» з Києва, в репертуарі якого переважали популярні пісні, джазові та рок-н-рольні композиції того часу.

Усі призи дісталися жителям Малина: в конкурсах на «Кращий образ стиляги» перемогла Олена Михайленко, кращу зачіску підготувала Ніла Хмелькова, а в номінації «Кращий танцюрист» не було рівним Віталію Харитонову.


Фото Анатолія Ястремського
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!