Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інтерв'ю в DJ Riccio aka Jozhy K спеціально для Zhitomir City News
 
21-05-2010, 17:39  Клубная жизнь Житомира

Інтерв'ю в DJ Riccio aka Jozhy K спеціально для Zhitomir City News

 
Інтерв'ю в DJ Riccio aka Jozhy K спеціально для Zhitomir City News

До житомирських клубів приїздить чимало діджеїв з інших міст. Одного з них вдалося піймати і розпитати про життя-буття. Це DJ Riccio aka Jozhy K, який приїздив до нас з міста Тернополя.
– Як давно ти граєш, відколи займаєшся продюсуванням?
– Займаюсь діджеінгом з 2003 року, а композиторством – ще з самого дитинства. Тільки під руку потрапляв музичний інструмент, я одразу ж брався щось імпровізувати!
– Вечірка для тебе – це, в першу чергу, заробіток чи відпочинок?
– В мене три критерії підходу. По-перше, крута атмосфера плюс тусовка, плюс задоволення від гри і самого івенту, по-друге, фінансова сторона, тобто джаст робота, джаст заробіток, а по-третє, поєднання двох перших.
Якщо вечірка чи певний захід несе в собі позитивний характер і є цікавою для мене, то не проблема просто відіграти і отримати задоволення. І фінансова сторона в таких випадках мене не хвилює.
Інтерв'ю в DJ Riccio aka Jozhy K спеціально для Zhitomir City News

– Має значення, в якому клубі грати?
– Клуб не вирішує, вирішальну роль відіграє атмосфера вечірки. Це головне!
– Яка з твоїх вечірок і де запам’яталася найбільше?
– Взагалі, це риторичне запитання, всюди по-різному. Є відповідні тематичні вечірки, є просто круті тусовочки. Надзвичайні емоції супроводжували мене під час гри на опен-ейрі в себе у місті на березі озера, де згуртувалася вся молодь міста – непоганий месів з 1500–2000 чоловік! Тоді було дійсно масштабненько і дуже позитивно!
– В якому клубі ти хотів би зіграти?
– Хотів би на Ібіці відіграти свій сет!
– Як вважаєш, чи повинен діджей мати музичну освіту?
– Діджей зводить треки і йому не обов’язково створювати свої власні композицій. Продюсер-музикант – людина, яка пише власний продукт. Простий приклад, який дасть відповідь на це запитання – НЕ ПОВИНЕН. Тому що я не маю музичної освіти, але це не заважає творити – все йде із середини.
– Створення треку – це творчий процес? Як придумуєш назви треків?
– Назва треку для мене – це викликані емоції та асоціації. Слухаю гармонію звуків, закриваю очі, й бачу дивовижну картину...
– Наскільки важливий для діджея зовнішній вигляд? Він має бути стильним?
– Є прислів’я: зустрічають по одягу, а далі самі знаєте... Ти мегаепатажний і від тебе несе шаленою харизмою – нехай! Але якщо це лише обгортка, під якою немає ніякого професіоналізму, то лише глянцеві журнали зможуть насолоджуватись цією зовнішність. Все вирішує енергетика, яку віддаєш публіці. Потрібно любити те, чим займаєшся і у відповідь будеш отримувати нагороду. Ця любов і плідний труд, який вкладаєш в улюблену справу, віддячить обов’язково!
– Ти був не на одній вечірці. Чим найчастіше клуби України приваблюють публіку?
– Якщо публіка розвивається в ногу з часом і сприймає все не як данину моді, то звичайно, що захід буде актуальним при наявності хорошого артиста, якого знають, люблять. Хоча зараз є безліч молодих і талановитих людей, які дійсно можуть вразити своїм вмінням спілкування з публікою мовою звуків.
– Якби ти сам організовував вечірку. Це була би вечірка в стилі …?
– Не хочу акцентувати увагу на конкретній стилістиці, адже все нове – забуте старе. Кожного разу вечірки повторюються в тому чи іншому стилі або просто інтерпретуються. Справа не в цьому, справа в приємній для тебе обстановці, легкій, вільній атмосфері та дійсно якісній музиці.
– Як до твоєї діджейської діяльності ставляться батьки?
– Батьки ставляться чудово! Ніколи не було непорозумінь, а навпаки.
Інтерв'ю в DJ Riccio aka Jozhy K спеціально для Zhitomir City News

– А кохана дівчина не ревнує до прихильниць?
– Дівчина сприймає з розумінням, оскільки вона також діджей та шалений поціновувач музики.
– Ким ти мріяв стати у дитинстві?
– В дитинстві не мріяв бути кимсь. Хотів, щоб мені тато подарував крила. Одного разу він запитав мене, що я хочу, щоб мені приніс Миколай – я попросив крила!
– Пам’ятаєш свій перший виступ за пультом? Які були відчуття?
– Свій перший виступ пам’ятаю! Море адреналіну та емоцій... Цей вечір став для мене незабутнім!
– Якими досягненнями ти пишаєшся уже сьогодні й чого плануєш досягнути?
– Моє досягнення – це вміння спілкуватись єдиною універсальною мовою, мовою звуків. Я розумію її, а вона мене. Наразі розвиваю свій проект під назвою Jozhy K & Angel (Йожи Кей та Енджл). Наші роботи можна прослухати на сторінках: www.myspace.com/jozhykone;
http://djriccio.topdj.ua; http://djriccio.pdj.ru/
– І наостанок: як вважаєш, що потрібно сучасній молодій активній людині для досягнення успіху?
– Перш за все, розуміння себе: чого насправді ти хочеш, заради чого ти це робиш і чи дійсно це твоє. А для досягнення поставленої мети потрібна плідна праця!


smile


зазначу лише одне,DJ Riccio aka Jozhy K, не тільки цілковитий майстер своєї справи, а й хороша,щира та позитивна людина! Успіху тобі, Анатолій та здобуття найвищих вершин )))) Тай таке)))))))

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!