Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Фестиваль «Рок-булава» у Житомирській області: Тартак не приїхав, глядачі не прийшли
 
23-05-2012, 12:59  Культура

Фестиваль «Рок-булава» у Житомирській області: Тартак не приїхав, глядачі не прийшли

 
На вихідні 19-20 травня в Житомирській області в м. Коростень відбувся міжнародний фестиваль "Рок-булава". Пройшов він майданчику біля військово-історичного комплексу "Скеля".

Фестиваль «Рок-булава» у Житомирській області: Тартак не приїхав, глядачі не прийшли



Як повідомляє сайт Мій Коростень, організатори виявилися дуже незадоволені проведеним фестивалем.

«В Коростені все ще 90-і роки. Ми зіткнулися з непрохідним хамством, брутальністю і, якщо говорити відверто, жлобством. Мешканці Коростеня намагалися прорватися без квитків, грубили і лізли в бійку. Один "товариш", розмахуючи спецпосвідченням, намагався провести з собою натовп друзів. Відмову зустрів погрозами, а потім і зовсім кинувся з кулаками на правоохоронця », - розповів один з організаторів фестивалю «РОК БУЛАВА» Ігор Скоростенській.

Також організатори повідомили, що не змогли знайти в Коростені спонсорів. А особливо неприємно здивувала кількість гостей на фестивалі. Організатори розраховували побачити близько десяти тисяч осіб, а прийшло зовсім небагато. Жителі міста кажуть, що причиною стала занадто висока ціна за вхід.

Також через мізерну кількість глядачів на фестиваль не приїхала група Тартак, яка повинна була стати хед-лайнером "Рок-булави".

Організатори кажуть, що наступний фестиваль цілком ймовірно проведуть у Житомирі.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!