Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Майдані Незалежності стоятиме ялинка з Житомирщини!!!
 
Голосування   Ви та комп"ютер!
 
Скільки часу на добу ви проводите за комп'ютером?
Всього проголосувало: 9

 
3-12-2009, 00:50  Культура / Суспільство

На Майдані Незалежності стоятиме ялинка з Житомирщини!!!

 
Головну ялинку України «побудують» з житомирських сосен.

Центральна ялинка України на Майдані Незалежності в Києві в котрий рік буде монтуватися з сосен, вирощених у Радомишльському лісгоспі Житомирської області.

Про це було повідомлено нещодавно, посилаючись на Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства.

До 6 грудня в усіх держлісгоспах Житомирської області повинні бути створені спеціальні майданчики для реалізації новорічних ялинок. Без шкоди для лісу в цьому році лісники готові продати до 140 тисяч ялин і сосен. Незважаючи ні на що, попит на них щорічно збільшується.
'На

Як повідомив начальник відділу лісового господарства Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Микола Чайнюк, у 2007 році держлісгоспами Житомирській області було реалізовано 19,5 тисяч ялинок на суму 295 тисяч гривень, а в 2008 році - 72 тисячі на суму 1 млн. 91 тис. грн. Він запевнив, що лісники готові задовольнити будь-які примхи споживачів:

"Одному треба сосна, другому - ялинка, а третьому - ялинка в горщику. Популярністю також користуються букети - гілочка ялини, гілочка сосни, ялівцю, самшиту, туї, а це сильні фітонциди".

Минулого року відпускні ціни на ялинки і сосни стартували з 8-10 гривень за метр (це в найвіддаленіших лісгоспах). Скільки вони коштуватимуть цього року, стане відомо вже наступного тижня.

Також ялинки з Житомирської області користуються чималим попитом в різних регіонах України. Їх із задоволенням купують у Києві, Донецьку, південних областях України. Раніше продавали за кордон, проте там дуже жорсткі умови - на кожне дерево вимагають сертифікат із зазначенням результатів дозиметричного контролю.


Бердичівський анекдот:


Мальчик пишет из Израиля своему другу в Москву:
-Мы ходим почти голые и питаемся апельсинами и бананами.
В ответ друг из Москвы:
-Мама сказала, что если мы будем питаться апельсинами и бананами, то тоже будем ходить почти голыми.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!