Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Борис Гребенщиков виступить з концертом у Житомирі
 
2-12-2012, 23:43  Культура

Борис Гребенщиков виступить з концертом у Житомирі

 
У рамках ювілейного гастрольного туру "4000 років", приуроченого до 40-річного ювілею колективу, в Житомирі пройде концерт гурту "Акваріум".

Борис Гребенщиков виступить з концертом у Житомирі



Важко знайти людину, яка не чула б про групу Акваріум, не знала б її знаменитого лідера - Бориса Гребенщикова. І навіть не віриться, що в 2012 році легендарній групі виповнюється вже 40 років.

Свій гастрольний тур "Акваріум" почав у лютому з виступу в московському клубі "Б2", головною подією всього туру став тригодинний концерт в квітні на сцені "Крокус Сіті Холу". Як сказав журналістам лідер колективу Борис Гребенщиков, "ця програма починалася в Москві, в Москві і закінчиться".

"Акваріум" гастролює в посиленому складі з 12 чоловік. Це основний склад і чотири іноземні музиканти, які останнім часом грають з колективом. Ювілейний тур було вирішено підсилити ще й духовою секцією.

Постійно міняючись, і при цьому залишаючись самим собою, Борис Гребенщиков створив унікальне явище культури, що існує поза часом і простором. Акваріум - група, пісні якої зростили не одне покоління: повні живих образів, філософських міркувань. Вже заспівано тисячі пісень, об'їжджаючи сотні країн - і на цьому група не має наміру ставити крапку.

У рамках ювілейних заходів, присвячених 40-річчю групи, музиканти випустили подарункове перевидання всієї дискографії групи, це близько 30 альбомів, з них 29 "природних" платівок і одна з треками, що не ввійшли до жодного альбому.

Концерт відбудеться в неділю 9 грудня в залі житомирської філармонії. Початок о 19:00.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!