Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі виступить рок-група «Ляпіс Трубецкой» з новою програмою Грай
 
10-10-2011, 22:52  Культура

У Житомирі виступить рок-група «Ляпіс Трубецкой» з новою програмою Грай

 
У суботу 29 жовтня, в Житомирі у нічному клубі Каньйон, пройде концерт популярної білоруської рок-групи "Ляпіс Трубецкой".

'У



Ляпіси виступлять з новою програмою "Грай".

- Точного перекладу цього білоруського слова на українську мову немає, - пояснює лідер гурту Сергій Міхалок. - "Грай" - це одночасно і "Кураж", і "запалюй", і "радій". Можна сказати, що "грай" - це життя на піку емоцій. Забрався на Еверест - грай! Отримав золоту медаль на Олімпіаді - грай! Накостиляв трьом гопарям, які напали на тебе в темному провулку - грай!

Для тих, хто не знає (а таких на просторах СНД майже немає) «Ляпис Трубецкой» - це ті самі хлопці, які написали незліченну кількість хітів, записали безліч альбомів (серед яких і ремікс-альбоми) і зняли гору кліпів.

«Раінька», «Голуби», «Євпаторія», «Капітал», «Золота антилопа», «Метелиця», «Сочі», «Кинула», «Ау» змушують колбаситися глядачів на концертних майданчиках колишнього Союзу.

Гурт настільки популярний, що багато хто впевнений, що назва «Ляпис Трубецкой» - це вигадка соліста Сергія. Насправді він «тезко» поета-халтурника з «12 стільців» Никифора Ляпіса, який друкувався під псевдонімом Трубецкой.

Рідко яка група викладається так, як ці хлопці. Під час виступу «Ляпісів» підлогу ходить ходуном, бо глядачі стрибають, як божевільні. Насправді, утриматися під цю музику просто неможливо.

Квитки на концерт по 120 грн., в день концерту 150 грн. Замовлення столиків 200 - 220 грн., в день концерту 250 грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!