Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тепер за «Головою Чацького» є кому доглянути!!!
 
Голосування   Ви та "гроші в конверті"!
 
Ви отримуєте «білу» заробітну платню?
Всього проголосувало: 1

 
5-12-2009, 14:22  Культура / Влада / Господарство

Тепер за «Головою Чацького» є кому доглянути!!!

 
У Житомирі визначили «наглядача» за Головою Чацького і «Чотирма братами».

У Житомирі рішенням виконавчого комітету в кінці листопада визначений відповідальний за охорону геологічних пам'яток місцевого значення.
'Тепер

Як говориться в рішенні виконавчого комітету Житомирської міської ради, місцеві житомирські владні структури врахували звернення Державної екологічної інспекції в Житомирській області щодо внесення змін в охоронні зобов'язання геологічних пам'яток місцевого значення скеля "Голова Чацького" і скеля "Чотири брати".

Ці скелі були визначені об'єктами природно-заповідного фонду на території міста Житомира за рішенням обласного виконавчого комітету ще в листопаді 1967 року, тоді вони охоронялися управлінням житлово-комунального господарства міської ради, яке припинило свою діяльність. Як відомо в Житомирі вже кілька років замість одного управління діють два: житлове і комунальне.
'Тепер

З кінця листопада управління комунального господарства міської ради визначено відповідальним за охорону та збереження об'єктів природно-заповідного фонду – скеля "Голова Чацького" і скеля "Чотири брати".

Цим же рішенням департаменту бюджету та фінансів міської ради запропоновано передбачити в установленому порядку кошти в міському бюджеті на 2010 рік для утримання геологічних пам'яток природи місцевого значення.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Марцуна.


Бердичівський анекдот:


Сын приходит к отцу и спрашивает:
- Папа, а что такое симпеляция диструбных гентронов?
Отец удивленно:
- Сынок, а где это ты такое прочитал?
- Я это написал!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!