Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Стали відомі переможниці конкурсу «Леди-спорт Житомира»
 
17-03-2013, 01:16  Культура

Стали відомі переможниці конкурсу «Леди-спорт Житомира»

 
Хоча весна ще не на повну силу вступила в свої права, у нашому місті вже пройшов не один конкурс краси, в якому приймали учать представниці прекрасної половини людства різного віку.

'Стали



Підготовка до кожного конкурсу це досить трудомісткий процес, адже потрібно виконати багато умов – підібрати відповідне вбрання, вміти гарно танцювати, вести бесіди, справити позитивне враження на публіку та і фотосессия має бути проведена професійним фотографом аби портфоліо було якісним.
Хочеться відмітити, що одне з інтернет-видань нашого міста провело досить цікавий конкурс краси, під назвою «Леди-спорт Житомира». Такий підхід до обрання найпривабливішої житомирянки виявився досить цікавим адже приймали в ньому участь красуні, які віддають перевагу різним видам спортивних занять – від легкої атлетики, до екстремального активного відпочинку.

Відверто кажучи, більша частина учасниць конкурсу по справжньому вразила красою свого тіла у поєднанні з високим інтелектом і чудовим почуттям гумору. І хоча переможниці вже визначені і їх чекають привабливі подарунки, хочеться сказати, що цей конкурс це перемога всіх його учасниць над проблемами повсякдення, лінню і сором’язливістю. Знаходити час на те, щоб слідкувати за власною фігурою в змозі не кожна жінка.

Багатьом приємніше лежати на дивані перед телевізором, чи ходити в гості до подруг, ніж відвідувати спортзал чи стадіон, влаштовувати щоденні заняття спортом. Але і ті з житомирянок, хто активно займається спортом, не завжди поспішають приймати участь в конкурсах – для одних це марна трата часу, інші не вірять в перемогу, є й такі, хто соромиться ділитися своїми фотознімками.

Але як би там не склалися обставини, красу жіночого тіла важко не цінувати, особливо коли воно ідеальне, ніби створене вмілим скульптором. Тому хочеться, щоб таких конкурсів було якомога більше, а жінки не соромилися розповідати про себе і свої досягнення оточуючим.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!