Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Для виготовлення головної ялинки країни використають 650 новорічних красунь!!!
 
Голосування   Ви та Ваші контакти!
 
Скільки контактів збережено у вашому мобільному телефоні?
Всього проголосувало: 4

 
6-12-2009, 20:23  Культура / Суспільство

Для виготовлення головної ялинки країни використають 650 новорічних красунь!!!

 
'Для

650 сосен з Житомирської області виїхали до Києва для головної ялинки країни.

Декілька днів тому з Радомишльського лісництва Житомирської області відправлена перша машина з соснами для головної новорічної ялинки України.

Сосни відбирають найкращі, круглі, з акуратною верхівкою - справжній конкурс краси. Кращих вибирали по зросту та об’єму.

Переможцями стали 650 сосен.

"Сьогодні до Києва виїхали сосни від 2 до 4 метрів, ще буде 3 машини», - каже головний лісничий Радомишльського лісгоспу Святослав Самоплавський.

Ялинки до головної площі країни вони доставляють вже дев'ятий рік поспіль. Лісник каже, що в ці дні відчуває особливий підйом: «Наша робота не марна. Ми пишаємося, що вирощуємо ялинки для столиці».

Вже з 7 грудня на майдані Незалежності має розпочатися монтаж новорічної ялинки. Її прикрасять гірляндами та іграшками, серед яких переважає символ 2010 року - білий тигр.


Бердичівський анекдот:


Сегодня больше денег в мире затрачивается на увеличение груди и на Виагру, чем на, к примеру, исследования болезни Альцгеймера. Что означает, что где-нибудь к 2040-му году в мире будет много пожилых людей с упругими сиськами, отличной эрекцией и совершенно не помнящих, что со всем этим делать.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!