Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ющенко вже відвідав наше славне місто!!! Хто наступний?
 
7-12-2009, 10:47  Культура / Суспільство / Політика / Влада

Ющенко вже відвідав наше славне місто!!! Хто наступний?

 
'Ющенко

Вчора Президент України Віктор Ющенко здійснив робочу поїздку до Житомирської області, - повідомляє офіційний сайт президента...

Зокрема, Глава держави ознайомився з діяльністю Польського Дому в Житомирі та провів зустріч з представниками національно-культурних товариств області.

Під час зустрічі з представниками національно-культурних товариств в Житомирі Президент України за плідну роботу нагородив керівників восьми організацій Житомирської області.

Подяки від Віктора Ющенка отримали голова Житомирської обласної організації Конгресу азербайджанців України Олександр Гасилов (Саатхан Алі Огли), директор благодійного центру "Хесед Шломо" Софія Зайцева, голова Товариства поляків ім. Іоанна Павла II в Довбиші Стефан Курята, голова Житомирської вірменської громади "Еребуни" Карен Овакимян, голова Німецького національно-культурного товариства "Відергебурт" Володимир Піньковській, голова Житомирської міської спілки волинських чехів Емілія Снідевич, член президії Житомирської обласної громадської організації "Російська співдружність", відповідальний секретар редколегії книги "Реабілітовані історією" Євген Тиміряєв, голова Житомирської обласної Спілки поляків України Вікторія Щур.
'Ющенко

У Житомирі Ющенко оголосив, що в сьомому коліні його предки - гетьман Калнишевський і радник Івана Мазепи. Президент України Віктор ЮЩЕНКО досліджує свій родовід і не виключає, що його рід пов'язаний з родом Івана Мазепи.

«У мене дід козак, прадід козак. Мій родовід веде до Петра Івановича Калнишевського», - повідомив В. ЮЩЕНКО.

Глава держави сказав, що у матері останнього кошового отамана було прізвище «Ющенко» і вона була уродженкою рідного села Президента - Хоружівки.

«Моє село - козацьке», - запевнив В. ЮЩЕНКО. Він відзначив, що землі цього села були власністю полковника Гамалії.

Президент також розповів, що під 11-м номером в Раді Мазепи теж стояв Ющенко. «Я думаю, що знайду свого родоводу. Я дійшов до сьомого коліна. А недавно прийшло повідомлення з Швеції, де обробляли архів гетьмана Мазепи. І там також знайшли родовід Ющенка», - сказав Глава держави.

«Я - козак, але головне не в цьому. Ми всі козаки, тому що ми українці. Головне - у мене п'ятеро дітей, у мене прекрасна дружина, у мене був чудовий батько, у мене прекрасна мама», - зазначив В. ЮЩЕНКО.

«Я знаю, заради чого можна було б померти, і я дуже добре знаю, заради чого потрібно жити. Я б дуже хотів бути зараз з Христинкою, Тарасиком, Софійкою, зі своїми онуками, але я знаю, що мій рід робить сьогодні велику справу для української нації. Тому зараз не потрібно думати про вільний час, а треба працювати на Україну», - додав Президент.

'Ющенко

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!