Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Газета «Універсум» стала призером на всеукраїнській виставці преси!!!
 
27-12-2009, 20:17  Культура / Суспільство

Газета «Універсум» стала призером на всеукраїнській виставці преси!!!

 
'Газета

Житомирську студентсько-викладацьку газету «Універсум», державного університету імені Івана Франка, визнано однією з кращих в Україні.

Як стало відомо, з 9 по 12 грудня 2009 року в Запоріжжі відбулася всеукраїнська виставка молодіжної преси «Молодіжний акцент», в якій брали участь молодіжні видання з 14 областей України.

На виставці була представлена шкільна, студентська та молодіжна преса. У Запоріжжі були представлені виставкові площі та медіапрезентації видань. Переможці були нагороджені в трьох номінаціях: «Найкраща шкільна преса», «Краща студентська преса», «Краща молодіжна преса».
'Газета

Представник від Житомира - газета «Універсум» зайняла друге місце в номінації «Краща студентська газета України».

У газеті публікуються матеріали як студентів, так і викладачів університету. «Універсум» - щомісячна газета, виходить накладом 1000 примірників і розповсюджується безкоштовно.

Редакторами газети «Універсум» є студенти третього курсу Олександр Трохимчук та Юлія Гуз, шеф-редактором з моменту заснування газети є Андрій Близнюк - доцент, кандидат філологічних наук, завідувач кафедри редагування та основ журналістики.

У 2008 році газета отримала перемогу в номінації «Краща студентська газета України» на конкурсі, який проводив Національний союз журналістів України.

'Газета

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!