Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » І знову жителі Житомирщини – одні з найкращих!!!
 
28-12-2009, 18:20  Культура / Суспільство / Відпочинок

І знову жителі Житомирщини – одні з найкращих!!!

 
Двоє хлопців з Житомирської області вибороли 5 призових місць в 5 номінаціях.

Жителі Житомирської області - Анатолій Козачук (м. Бердичів) та Ігор Донченко (Житомир) - перемогли у Всеукраїнському фотоконкурсі регіонів України.

Про це повідомили організатори конкурсу в області.

Хлопці-фотографи на двох завоювали 5 призових місць в 5 номінаціях.
'І

Підведення підсумків Всеукраїнського фотоконкурсу "Молоде обличчя України" відбулося 11 грудня цього року в приміщенні Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого (Київ).

У його рамках було організовано виставку робіт переможців фотоконкурсу. Метою фотоконкурсу було визначено створення умов для самовдосконалення молоді, її всебічного розвитку, організації змістовного дозвілля, поліпшення підтримки творчих здібностей молоді в аспекті розвитку візуального мистецтва та утвердження патріотизму. Для конкурсного відбору фоторобіт та визначення переможців було сформовано компетентне журі, до складу якого увійшли професійні фотографи, мистецтвознавці і представники зацікавлених органів виконавчої влади.

До Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту надійшло 295 фоторобіт із 22 регіонів України.

Члени журі відібрали 24 найкращі роботи з 8 регіонів України в 8 номінаціях: "Молодь і держава", "Професії молодих", "Талановита молодь України", "Українське студентство", "Дозвілля молоді", "Вибір молоді - здоров'я", "Всі різні - всі рівні "і" Нас єднає Україна ".
'І

У проведенні урочистого нагородження переможців фотоконкурсу взяли участь Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, перший заступник Міністра культури і туризму Владислав Корнієнко, Голова Спілки фотохудожників України Микола Іващенко, ректор Київського Національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого Олексій Безгін, директор державного підприємства "Український молодіжний центр" Олена Куцевалова та переможці Всеукраїнського фотоконкурсу з регіонів України.

Переможцям фотоконкурсу були вручені дипломи та пам'ятні подарунки.

За підсумками фотоконкурсу планується видати альманах переможців Всеукраїнського фотоконкурсу "Молоде обличчя України".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!