Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Учасниці конкурсу краси зробили фотосесію в басейні!!!
 
29-12-2009, 18:49  Культура / Суспільство / Відпочинок

Учасниці конкурсу краси зробили фотосесію в басейні!!!

 
Конкурс краси Міс студентство-2009, який завершився в Житомирі 14 грудня, мав яскраве продовження.

Як стало відомо, нинішні переможниці конкурсу отримали оригінальний подарунок - професійну фотосесію від HD-студії.
'Учасниці

Зйомка відбулася у вишуканому інтер'єрі басейну розважального комплексу ФОК. На кілька годин басейн перетворився на голлівудськтй майданчик, адже фотографи Дмитро Скачков та Андрій Охота прийшли в повному озброєнні з професійним освітленням та мішками апаратури, крім того, проводилася і відеозйомка.
'Учасниці

«Коли на вулиці мороз, то хочеться тропічних відчуттів. Влітку можна отримати чудові фотографії на природі, взимку - в студії. Але ж хочеться свята, вибуху емоцій і бризок краси. Ми спеціалізуємося на модельних та рекламних зйомках, першими створили водну студію, тому мокра зйомка в Фоці - чудове продовження такої діяльності».
'Учасниці

«Я ще ніколи не брала участь в професійних фотосесіях, - говорить модель Олена Шевчук. - Але завдяки високому професіоналізму Андрія і Дмитра, я отримала не тільки шалене задоволення від процесу фотографування, але і дуже гарні фото!»

Не розчарувалася й інша учасниця фотосесії - Олена Чап:
'Учасниці

«Коли я дізналася, що можу взяти участь у водній зйомці, то дуже зраділа, оскільки це було щось новеньке і незвичайне в моєму житті, - говорить вона. - Зйомка проходила в нічний час і тривала до ранку. Ми з дівчатами ні крапельки не втомилися, а навпаки входили в азарт, змінювали образи. Були і труднощі. Скажімо, вода потрапляла в очі, що було не дуже-то приємно. А в цілому все пройшло дуже весело, енергійно та незабутньо.

'Учасниці

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!