Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як правильно зустрічати рік Тигра?
 
31-12-2009, 15:33  Культура / Суспільство / Відпочинок

Як правильно зустрічати рік Тигра?

 
'Як

2010 рік - це рік білого металевого тигра, який є символом сміливості, енергії та безстрашності. Тигр вважається знаком виняткової долі, несподіваних ситуацій та незвичайної дії, а талісман-тигр наділяє свого власника сильним внутрішнім світом. Цікаво, що сувенір тигр вважається символом дітонародження і шлюбу. За однією з стародавніх китайських традицій, на початку кожного року над вхідними дверима люди розміщували картину, на якій зображений тигр - це був захисний оберіг для всього будинку на цілий рік. Рік тигра змінює рік бика, а тому згідно з давньою легендою колись буйвіл переміг тигра і посміявся над ним, то з тих пір вони і ворогують. Саме тому Новий 2010 потрібно зустрічати з повагою і надією, а проводжаючи Старий рік не можна його хвалити, адже тигрові це абсолютно не сподобається.

Красиво прикрашений будинок у новорічну ніч - запорука відмінно проведеного свята.

Цього року головними атрибутами новорічного декору вважаються свічки. Вони обов'язково повинні бути двох кольорів, кращою гамою є чисто білий, пурпуровий або золотий. Новорічну ялинку теж потрібно прикрасити прикрасами білого і золотого кольорів. Не варто забувати і про металеві прикраси в квартирі і на столі. Це можуть бути бронзові свічники, алюмінієві кільця для серветок, срібні чарки і ложки. Стіл потрібно прикрасити скатертиною і, не забуваючи про символіку прийдешнього року, сервувати його кращим сервізом. У центрі столу можна встановити велику постать тигра, а між тарілками встановити кілька маленьких статуеток. Крім того прикрасивши стіл серветками із зображенням цього звіра вийде не тільки красиво, але й оригінально.
'Як

Ну і яка Новорічна ніч без застілля? Керуючись порадами астрологів, для того щоб весь наступний рік ваш будинок був повною чашею слід накрити різноманітний пишний стіл. З огляду на той факт, що тигр є хижаком, на столі повинні бути різноманітні м'ясні страви. Баранина, свинина, курка - в салати і закуски, а в якості основної страви може бути ароматний шашлик, тільки не з яловичини, адже рік Бика технічно ще в силі. Також варто згадати, що тигр відноситься до сімейства котячих, тому в меню можна включити молочні страви з домашнього та твердого сиру. Крім того на столі має бути багато сонячних фруктів - ананаси, банани, апельсини, мандарини... Можна приготувати оригінальні «Тигрові банани», зробивши на очищених фруктах темні смужки за допомогою шоколаду. Модернізувавши звичайний салат «Шуба» можна приготувати цікаву і не менш смачну «тигрову шубу». Для цього потрібно замість звичайного верхнього бурякового шару салату зробити смугасту морквяно-бурякову (одна смужка буряка, друга – моркви).
До всіма улюбленого салату «Олів'є» можна додати кукурудзи - це додасть йому не тільки оригінальний вигляд, але й новий смак. Що стосується алкогольних напоїв, то на столі обов'язково повинні бути пляшки і графини, іскристі бордовими, червоними або бурштиновими квітами. Але не забувайте, що зловживати спиртним в цю Новорічну ніч не можна, щоб не отримати подібність із ще одним стародавнім непримиренним ворогом тигра - мавпою.

Ну і наостанок кілька слів про новорічне вбрання. Для зустрічі Нового року потрібно подбати про те, щоб у святковому вбранні переважали білі, срібні і золоті тони. Не варто забувати і про прикраси - це можуть бути розкішна велика біжутерія або дорогоцінні прикраси. Якщо ж жовтий колір не є одним з улюблених вами, то можна просто прикрасити вбрання аксесуарами жовтого відтінку - шарфом або поясом.

Але головне зустріти Новий 2010 рік з шиком, Тигру дуже сподобається веселе свято з численними гостями, з феєрверками. Вдалого вам святкування і нехай наступний рік принесе виконання найзаповітніших бажань!

'Як

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!