Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Благодійний аукціон на Старий новий рік!!!
 
2-01-2010, 14:05  Культура / Суспільство / Влада / Відпочинок / Медицина

Благодійний аукціон на Старий новий рік!!!

 
14 січня 2010 року в Житомирі під патронатом мера вперше відбудеться Новорічний благодійної вечір.

На вечорі планується збір коштів для допомоги хворим дітям, які перебувають у відділенні реанімації та інтенсивної терапії Центральної дитячої міської лікарні.
'Благодійний

Кошти, зібрані запрошеними на Новорічний вечір, підуть на придбання устаткування-аналізатора газів та електролітів крові; зволожувачів кисню; - відсмоктувань (хірургічних); реактивів для аналізаторів крові.

Як повідомляє офіційний сайт Житомирської мерії, на Новорічний вечір запрошені: депутатський корпус міської ради, керівники підприємств, представники бізнесу та банківських структур, духовенство, керівники навчальних закладів, силових структур, художники міста.
'Благодійний

У програмі заходу: вітання Діда Мороза і Снігуроньки, благодійний аукціон, виступи колядників, жарти, пісні, танці, подарунки, розіграші, святковий феєрверк.

Початок о 18.00. Організатори: міська рада, громадська організація «Український дім 21 століття».

Бажаючим отримати запрошення на Новорічний вечір звертатися до організаційного відділу міської ради (тел. 481-179; 067-7961656).

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!