Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Скачков і Охота занурили своїх фотомоделей ... в пиво!!!
 
6-01-2010, 13:56  Культура / Суспільство / Відпочинок

Скачков і Охота занурили своїх фотомоделей ... в пиво!!!

 
Скачков і Охота занурили своїх фотомоделей ... в пиво!!!

Після фотосесії в житомирському басейні ФОК фотохудожники Андрій Охота та Дмитро Скачков знову викупали своїх моделей, але на цей раз не у воді, а в пиві!

Роботи стануть цікаві не тільки шанувальникам фотомистецтва, але і відвідувачам броварні «Шульц», де власне і проходила зйомка.
Скачков і Охота занурили своїх фотомоделей ... в пиво!!!

Ідея проведення такої фотосесії виникла в Андрія Охоти. «Якось ми разом з друзями сиділи в «Шульці», - розповідає він, - я розгледів цікавий інтер'єр, звернув увагу на порожні стіни і відразу ж подумав, що тут чудово виглядали б гарні фотографії». Потім Андрій розповів про свій задум колезі по фото-цеху Дмитру Скачкову. Обидва вони загорілися думкою про незвичайну зйомку, і вирушили в пивоварню.

Багато хто знає, з якими відчуттями та тремтінням Даніель Ваша, пивовар, який приїхає до Житомира з Чехії, відноситься до своєї роботи. Далеко не кожного він пустить на свою територію з фотоапаратами і камерами. Але, вислухавши пропозицію Андрія Охоти, і Дмитра Скачкова, загорівся.
Скачков і Охота занурили своїх фотомоделей ... в пиво!!!

«Я дуже скептично ставлюсь до всього, що відбувається в Житомирі, - говорить Даніель, - тому що, на жаль, я не зустрів у цьому місті величезної кількості фахівців. Але, як кажуть, той, хто не спробує, нічого не зіпсує, а хто не ризикує - не п'є шампанського. Я дав хлопцям шанс, і вони перемогли. Я спостерігав за тим, як вони працюють і переконався, що вони люблять свою роботу. Зараз я бачу результат і мені це подобається».

Для фотосесії відібрали 4 моделі, зйомка почалася о 5 годині ранку, коли в пабі нікого не було. Для того, щоб фотографії вийшли максимально яскравими та емоційними, ніхто не шкодував ні часу, ні сил, ні пива. І результат перевершив усі очікування.
Скачков і Охота занурили своїх фотомоделей ... в пиво!!!

«Пиво - як жінка, - говорить Даніель Ваша. - Воно таке ж складне і вимогливе, з ним так само непросто жити і працювати. Мене навіть дідусь учив, що до пива потрібно ставитися, як до самої коханої жінки, і, врешті-решт, воно тобі віддячить. Хлопці це відчули й передали за допомогою фотографій. Я знаю, що кожен, хто побачить ці фото - буде про них говорити. І незалежно від того, позитивними будуть відгуки, або негативними, це добре, адже той, про кого нічого не говорять – мертвий».

У середині січня паб «Шульц» зміниться та перетвориться - на стінах з'являться фотографії.

Скачков і Охота занурили своїх фотомоделей ... в пиво!!!

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!