Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі презентували туристичний сайт області, фотоальбом і книгу
 
29-09-2009, 15:59  Культура

У Житомирі презентували туристичний сайт області, фотоальбом і книгу

 
'У

До Дня туризму у Житомирі презентували туристичний сайт області, фотоальбом та книгу. Щоправда, останню ще не видали. Такі новинки підготували для того, аби вільно подорожувати Житомирщиною і пізнавати так звані "родзинки" області.

До дня туризму представники управління культури готувалися ґрунтовно. Передусім ознайомили гостей з новоствореним сайтом туристичної Житомирщини [www.tourism.zt.ua]. Там любителів пізнавати нове і цікаве чекає інформація про маршрути і найцікавіші місця області. До того ж у залі обласної бібліотеки організували фотовиставку, на якій представлені туристичні перлини області.

Юлія Горюнова, провідний спеціаліст управління культури і туризму: "Знімки не є професійні, але в тому, так би мовити, їх родзинка. Ми їх у студентів брали, вони залюбки діляться знімками. І вони на мій погляд варті уваги".

Окрім таких новинок, продемонстрували і фотоальбом "Мальовнича Житомирщина". Він містить двомовну інформацію про райони області та їх туристичні об’єкти. Популяризуватиме наш край, як туристично-привабливий регіон, і нова книга "Житомирщина туристична".

Михайло Костриця, краєзнавець: ”Ми з сином у співавторстві розробили книжку за завданням облдержадміністрації – ось її обкладинка. Вона трошки не поспіла до цього свята. І скажу вам, що Житомирщина заслуговує на те, щоб туризм набув подальшого розвитку. В кожному районі є славні уродженці, славні події. Наприклад, в Андрушівському районі є обсерваторія, де досліджують космос – це єдина в Україні сільська обсерваторія, є садиба Терещинків колишня в Червоному, де злітали перші вітчизняні літаки. Кожен район по своєму цікавий".

А відтак відкривати для себе і для світу багаті туристичні ресурси Житомирщини за допомогою інформаційних носіїв може кожен.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!