Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Перш ніж запросити у дім гостей – заховайте золото!!!
 
11-01-2010, 11:06  Культура / Суспільство / Кримінал / Випадки

Перш ніж запросити у дім гостей – заховайте золото!!!

 
9 січня цього року 34-річна мешканка Житомира заявила в районний відділ міліції про крадіжку. Жінка поскаржилася, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено ювелірні вироби із золота на загальну суму 9 тис. гривень.

Оперативники в скоєнні злочину підозрюють 37-річного безробітного жителя м. Львова, який перебував у гостях у заявниці. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.
'Перш

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою злодіїв, заздалегідь подбайте про безпеку свого майна. Обладнайте помешкання міцними дверима та надійними замками. Залишаючи будинок навіть на нетривалий час, не забувайте закривати кватирки та вікна.

Перебуваючи вдома, не залишайте двері своїх будинків незакритими. Пам'ятайте, що Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки Вашого майна, а кошти, затрачені на обладнання сигналізації, завжди менші можливих збитків.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!