Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Олег Черпицький знову вручив іменні стипендії ліцеїстам!!!
 
15-01-2010, 20:13  Культура / Суспільство / Політика / Влада / Наука / Випадки

Олег Черпицький знову вручив іменні стипендії ліцеїстам!!!

 
'Олег

Сім кращих ліцеїстів Житомирського обласного педагогічного ліцею за результатами першого семестру 2009-2010 навчального року
отримали іменні стипендії Олега Черпіцький.

Про це повідомила прес-служба народного депутата.

Сам народний депутат (фракція БЮТ) виступив з ініціативою заохочення кращих з кращих вихованців ліцею у 2009 році.

Рейтинг першості пильно відстежують викладачі ліцею протягом семестру, потім Вчена рада визначає лідерів у сфері знань з кожної спеціальності, яких в ліцеї шість. Сьомим щасливчиком в списку на отримання грошової стипендії стає самий ерудований учень ліцею.

Людмила Корінна, директор ліцею, зазначила неабияке пожвавлення серед учнів під час навчального процесу, пов'язане з бажанням стати стипендіатом: «У нашому навчальному закладі завжди панувала атмосфера знання і лідерства, але сьогодні, коли бажання стати кращим серед кращих стимулюється ще і грошовою винагородою, викладацький колектив не може натішитися результатами навчального процесу».
'Олег

Сам Олег Черпицький, вручаючи стипендії, побажав ліцеїстам міцного здоров'я і цілеспрямованості: «Кожен з вас повинен пам'ятати: знання – це безцінне багатство, яким ви завжди можете поділитися з оточуючими, але при цьому залишатися його виключним власником. Власник такого багатства завжди зможе конвертувати його в будь-яку валюту і в будь-який час!»

Цього року відбулося вже третє вручення іменних стипендій народним депутатом Олегом Черпіцький, який запевняє – має намір продовжувати добру традицію.

'Олег

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!