Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Наші хочуть заспівати на «Євробаченні» від... Росії
 
1-02-2010, 20:38  Культура

Наші хочуть заспівати на «Євробаченні» від... Росії

 
Наші хочуть заспівати на «Євробаченні» від... Росії
Наші хочуть заспівати на «Євробаченні» від... Росії


Українські співачки, зрозумівши, що заспівати в цьому році в Осло від нашої країни не світить, напросилися на відбір у Москві.

Брати участь у «Євробаченні», представляючи інші країни, для наших артистів, схоже, стає чи не нав'язливою ідеєю. Щоправда, якщо в минулому році Анастасія Приходько співала за сусідів тільки тому, що програла національний відбір в Україні, то цього року для наших артистів це скоріше вимушений захід. Адже в цьому самому відборі їм навіть взяти участь не вдалося, Національна телекомпанія України сама вибрала нашого учасника - Василя Лазаровича. Після цього відразу дві українки вирішили спробувати щастя в чужих краях. Дві Наталії - Валевська та Волкова - вже подали заявки на участь у російському відборі, який відбудеться там 7 березня.

З приводу своїх шансів на перемогу в російському відборі Валевська прогнозів не робить: «Просто їду і буду там виступати. Ніяких витрат, окрім як на поїздку до Москви, поки не потрібно. І ні на чию підтримку, окрім власних сил, я не розраховую. Навіть на Аллу Борисівну, яка і так зробила для мене все, що обіцяла »(нагадаємо, Валевська раніше перемогла в радіошоу Пугачової« Алла шукає таланти »).

Інша потенційна учасниця від Росії - наша співачка Наталія Волкова - у разі перемоги розраховує на допомогу організаторів. За словами її продюсера Володимира Орлова, всі витрати учасника (від постановки шоу до розтрат на проїзд та проживання) бере на себе телеканал «Росія», який цього року займається організацією шоу, а от раніше конкурс проводив Перший канал, який фінансово артистам не допомагав . «А в НТКУ прямо заявили - у них грошей немає, - говорить Орлов. - Це і є основна причина, чому не проводили відбір. Було зрозуміло, що туди поїде артист, який сам зможе профінансувати свою поїздку (втім, так було і в минулому році зі Світланою Лободою. - Авт.). За моїми розцінками, поїхати на «Євробачення» коштує 150-200 тисяч доларів, а зовсім не ті мільйони, про які люблять розповідати наші артисти. Але найголовніше - це все-таки пісня. Непрофесійно вибирати спершу учасника, а потім пісню ». А от Віталій Козловський, який давно рветься на конкурс, в російському відборі брати участь не буде: «Навіть думки ніколи такої не виникало».

Сегодня.UA
Тетяна Данилова

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!