Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У цьому році конкурсу «Міс Житомир» не буде - Олександра Нонік.
 
12-03-2010, 11:27  Культура

У цьому році конкурсу «Міс Житомир» не буде - Олександра Нонік.

 

У цьому році конкурсу «Міс Житомир» не буде - Олександра Нонік.

У цьому році конкурсу «Міс Житомир» не буде - Олександра Нонік.



До фіналу головного конкурсу країни «Міс Україна», залишається менше 2-х місяців. У Житомирі ведеться підготовка до міського етапу, переможниця якого зазвичай стає учасницею національного конкурсу.

Як стало відомо, цього року конкурсу «Міс Житомир» не буде. Тепер учасниць відбиратимуть за допомогою кастингів. А це означає, що спробувати себе на роль першої красуні країни зможе більша кількість дівчат.

- У міських конкурсах дуже часто перші місця розподіляються не дуже чесно, - каже Олександра Нонік, організатор конкурсу «Міс Житомир». - Трапляється так, що коли переможниця регіонального конкурсу приїжджає до комітету «Міс Україна», то організатори незадоволені вибором, і починають проводити додаткові відбори. Саме з цієї причини в минулому році «забракували» майже половину красунь з регіонів, а склад добрали киянками.

Тоді й було прийнято рішення замість традиційних конкурсів проводити кастинги у великих містах, і в неділю 28 березня в Житомирі відбудеться кастинг-відбір.

Учасницею кастингу може стати незаміжня дівчина у віці від 16 до 23 років не нижче 170 см, яка дійсно прагне домогтися успіху.

- Раніше в мене були дівчата, які, перемігши в конкурсі «Міс Житомир», не хотіли їхати на «Міс Україна», - говорить Нонік. - І цим доставляли мені безліч проблем. Зараз будуть брати участь дівчата, які дійсно хочуть потрапити на «Міс Україна» і цілеспрямовано йдуть до цього.

- Перед тим, як піти на кастинг, дівчата можуть зателефонувати мені, домовитися про зустріч, а я вже пораджу їм, над чим саме потрібно попрацювати, - продовжує Олександра Нонік. - Нігті, волосся - все повинно бути натуральним і ні в якому разі не нарощене. Такі експерименти дуже не вітаються. Особливу увагу потрібно приділити волоссю. Важливо, щоб воно були натурального кольору і без будь-яких косих стрижок. Якщо дівчинці потрібно буде поміняти колір, то волосся їй перефарбують вже перед конкурсом.

Будемо сподіватися що на цей раз житомирянка переможе в конкурсі «Міс Україна 2010».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!