Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дрес-код в Житомирських офісах.
 
14-02-2010, 13:12  Культура

Дрес-код в Житомирських офісах.

 
Дрес-код в Житомирських офісах.


У чому не можна ходити на роботу?


Багато компаній негласно встановлюють свій стиль одягу, якого повинні дотримуватися абсолютно всі співробітники. Інші фірми, в принципі, не висувають ніяких вимог до форми одягу. Однак відсутність таких вимог все одно не означає, що в офісі можна з'являтися в чому завгодно.

Обираючи той чи інший одяг для офісу, думайте не тільки про Ваш комфорт, а й про комфорт оточуючих (тобто, ваших колег). Це, мабуть, перше правило. Друге: пам'ятаєте також про те, що якщо ви прагнете домогтися успіху, зробити кар'єру, слід одягатися так, ніби ви вже досягли бажаних результатів у бізнесі і зайняли ту посаду, яку вам хотілося б зайняти. І третє: візьміть до уваги загальноприйняті правила гардеробу, доречного в офісі.

Не варто:

Носити в офіс громіздкі прикраси.

Дрес-код в Житомирських офісах.


Громіздкі прикраси покликані привертати увагу оточуючих, вони будуть доречні в певній телепередачі, на вулиці, на вечірці, але аж ніяк не на робочому місці, де у вас інші завдання і цілі.

Носити штани і джинси з дуже низькою посадкою.

Не варто носити штани або джинси з дуже низькою посадкою, завдяки якій робиться якийсь акцент на вашу спідню білизну. Подібний вид виглядає трохи вульгарний в офісній обстановці і ніяк не личить до серйозної роботи.

Носити міні спідниці.
Дрес-код в Житомирських офісах.


Навіть якщо у вас відмінна фігура, не варто ходити по офісу в міні-спідниці, демонструючи свою бездоганність. Міні-спідниця так само як і громіздкі прикраси, покликана привернути увагу публіки, особливо, чоловічої половини. Подібний одяг діє відволікаюче на робочому місці, не дає зосередитися на роботі. Крім того, міні-наряди створюють образ якоїсь вітряної, вітання у хмарах, непрофесіоналізму.

Носити легкий прозорий одяг.
'Дрес-код


Якщо Ви бажаєте привернути увагу ваших колег, керівництва, партнерів вашими професійними успіхами, то і одягайтеся відповідно, властиво впевненому досвідченому фахівцеві. Легкий прозорий одяг все-таки більше підійде для неформальних вечірок чи відпочинку на пляжі біля моря.

Носити шорти.
'Дрес-код


Шорти ніколи не вважалися і навряд чи коли-небудь будуть вважатися діловим одягом або одягом, придатним для офісу. Шорти вже завоювали статус неформального одягу для відпочинку.

Носити топи на тонких бретелях.

'Дрес-код


Подібну одяг рекомендується або зовсім не надягати в офіс, або поєднувати з жакетом або піджаком. Діловий стиль передбачає більш закритий і стриманий стиль.

Носити "мішкуватий" одяг.
Дрес-код в Житомирських офісах.


Не варто надягати в офіс мішкуватий одяг, що створює враження того, що він як мінімум на 2 розміри більше вашого звичного розміру. Добре, коли у вас є свій власний стиль в одязі, проте мішкуватий і «одяг на виріст» в офісі все ж таки створить вам негативний імідж.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!